نجف آباد آنلاین
🍲 معرفی #غذای_سنتی نجف آبادی ها شماره 3 🌸 یتیمچه 😋😊 🔻مواد لازم : بادمجان بزرگ: 6 عدد گوجه فرنگی
✅ طرز تهیه یتیمچه 😍😋 : بادمجان ها را خوب بشویید سپس پوست بگیرید. به صورت نگینی یا حلقه ای آن ها را خرد کنید. روی آن ها نمک بپاشید تا تلخی بادمجان از بین برود. بعد از 30 الی 40 دقیقه بادمجان ها را بشویید تا نمک روی آن ها غذا را شور نکند. یا میتوانید بادمجان ها را در آب و نمک قرار دهید و بعد از نیم ساعت بشویید. پیاز و گوجه را به خوبی بشویید و سپس به صورت نگینی یا حلقه ای برش بزنید. سیر ها را پوست بگیرید و خرد کنید. مقداری روغن یا کره را در ماهیتابه بریزید. پیاز ها را برای چند دقیقه تفت دهید. وقتی طلایی شدند از ماهیتابه خارج کنید. پس از آن سیر ها را سرخ کنید و از ماهیتابه خارج کنید. بادمجان ها را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند. پس از بادمجان نوبت به سرخ کردن گوجه ها میرسد. گوجه ها را تفت دهید تا وقتی که آبشان گرفته شود. هر یک از این مواد باید به صورت مجزا تفت داده شود؛ چون زمان آماده شدن هر یک با دیگری متفاوت است و اگر با هم سرخ شوند باعث میشود یکی بسوزد در حالی که دیگری هنوز آماده نشده است. همه ی مواد را همراه با کمی آب، نمک، فلفل و زردچوبه در قابلمه ای بریزید و اجازه دهید برای نیم ساعت با هم بپزند. سپس آن را در ظرفی که میخواهید سرو کنید، بکشید و همراه با نان سنگک، انواع ترشی، سبزی خوردن، کشک و نعنا داغ میل نمایید. نوش جان! نکته : – روش دیگر برای طبخ یتیمچه، آب پز کردن است. در این روش کمی روغن کف قابلمه بریزید و همه مواد را -حلقه ای برش زده و مرحله به مرحله روی هم بچینید تا جایی که سر قابلمه خالی بماند. اول پیاز را بچینید سپس گوجه، بعد بادمجان و با مقداری آب اجازه دهید مواد بپزند. هر نیم ساعت به آرامی مواد را هم بزنید تا غذا ته نگیرد. در این روش از رب گوجه فرنگی نیز برای طعم دهی به غذا میتوان استفاده کرد. برای پخت یتیمچه، بهتر است از بادمجانی استفاده کنید که پوستی سیاه و براق داشته باشد و همچنین کم دانه باشد. 🇮🇷 رسانه نجف‌آبادی ها در ایتا 👇 🔰 @njf_online