نجف آباد آنلاین
‍ 🍲 معرفی #شیرینی_سنتی نجف آبادی ها 🌺 اگردک 🍪 ⁣⁣این دستور پخت #اگردک واسه اوناییه که نجف آبادی نی
‍ 🍲 معرفی نجف آبادی ها 🌺 اگردک 🍪 ⁣⁣این دستور پخت واسه اوناییه که نجف آبادی نیستن و دلشون میخواد این شیرینی خوشمزه رو درست کنن ⁣آخه نجبادیا کو همِشون بِلِدن😉 🔶مواد لازم: 🔸تخم‌مرغ دو عدد 🔸شیر یک پیمانه 🔸شکر نصف پیمانه 🔸آرد (به حدی که خمیر به دست آید) به میزان لازم 🔸روغن مایع یا روغن حیوانی دو تا سه قاشق غذاخوری 🔸خمیرترش یک قاشق غذاخوری 🔸نمک نصف قاشق چایخوری ⁣🔸پگین پودر یک قاشق سوپ خوری ⁣🔸ماست 3 تا 4 قاشق غذاخوری 🔸زردچوبه یا زعفران نصف قاشق چایخوری ‍✅ طرز تهیه اگردک،شیرینی سنتی نجف آباد 💥طرز تهیه : ⁣ شیر ولرم را همراه با پودرخمیرترش و 1 قاشق مربا خوری شکر در یک ظرف دردار باهم مخلوط کنید و در آن را بگذارید. اجازه دهید تا 5 تا 10 دقیقه در گوشه ای بماند تا خوب کف کند. در ظرفی تخم مرغ را با چنگال بزنید تا حالت لختگی نداشته باشد. مخلوط شیر را به آن اضافه و ترکیب کنید.روغن، شکر ،نمک و زعفران را نیز در این مرحله اضافه کنید. سپس آرد را کم کم وارد مواد کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدستی بدست آید.(اگر خمیر کمی به دست چسبید اشکالی ندارد.) خمیر را در یک کاسه بزرگ بگذارید و روی آن را با سلفون ببندید. اجازه دهید تا خمیر 1 ساعت استراحت کند. هنگامی که خمیر دو برابر شد تقریبا آماده است.در این مرحله ماست و پگین پودر را مخلوط کرده و به خمیر اضافه میکنیم،روی خمیر را پوشانده و مجددا اجازه میدهیم نیم ساعت دیگر بماند.در این زمان خمیر آماده پخت میشود روی سطح صافی آردبپاشید و خمیر را روی تخته پهن کنید. با قالب شیرینی ها را در بیاورید.بعد از قالب زدن روی خمیر را با چنگال چند سوراخ کنید. در یک قابلمه بزرگ خمیرهای قالب زده را در روغن داغ، با حرارت کم سرخ کنید و مرتب با قاشق روی خمیر روغن داغ بریزید تا بهتر پف کند. پس از اینکه دو طرف خمیر سرخ شد میتوانید شیرینی ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. اگر دوست داشتید می توانید خاک قند روی آنها بپاشید و شیرینی خوشمزه را سرو کنید. نوش جان 😊 🇮🇷بزرگترین‌کانال‌نجف‌آبادی‌ایتا👇
🔰 @njf_online