#خبر
#نماز_جمعه_کهک
🔹امام جمعه شهرستان کهک در خطبه های نماز جمعه اظهار داشت:
اکبر آثار دنیوی و اخروی کبر داشته و زمینه سازی گناهان و حتی آلوده شدن به کفر ازمهمترین آثار این رذیله اخلاقی است؛ در روایتی آمده که:«اصُولُ الْكُفْرِ ثَلَاثَةٌ، الْحِرْصُ وَ الْاسْتِكْبَارُ وَ الْحَسَدُ»؛ريشههاى كفر سه چيز مىباشد: حرص، و تكبّر و حسد.
مبتلا شدن به ذلت و خواری به عنوان دومین اثر تکبر است. امیرالمومنین (ع) می فرمایند:«مَن تَكَبَّرَ علَى النّاسِ ذَلَّ»؛ هر كه در برابر دیگران تکبر ورزد،خوار شود و مهمترین اثر بلیه تکبر عبارت است از شقاوت اخروی و جای گرفتن در جهنم؛ قرآن کریم جهنم را جایگاه متکبران معرفی نموده و می فرماید:«قِيلَ ادْخُلُوا أَبْوَابَ جَهَنَّمَ خَالِدِينَ فِيهَا ۖ فَبِئْسَ مَثْوَى الْمُتَكَبِّرِينَ»؛ آن گاه به آن کافران خطاب شود که اینک از هر در به دوزخ داخل شوید و در آن عذاب جاودان بمانید که متکبران را بسیار بد منزلگاهی است.
همچنین امام صادق (ع) در این رابطه می فرمایند:«إنّ في جَهنّمَ لَوادِيا للمُتَكبِّرينَ يُقالُ لَه: سَقَرُ، شَكا إلى اللّه عزّ و جلّ شِدّةَ حَرّهِ»؛ در جهنم براى متكبران درّه اى است به نام سقر. آن درّه از شدّت حرارتِ خود به خداوند عزّ و جلّ شكايت کند.
🔹امام جمعه شهرستان کهک در ابتدای خطبه دوم نماز جمعه با اشاره به سالروز فرمان تاریخی امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل جهاد سازندگی، از خدمات این نهاد انقلابی در طول دفاع مقدس و سالهای پس از آن تقدیر نموده و اصلاح الگوی کشت و شناسایی و معرفی ظرفیت های مغفول هر منطقه در عرصه تولید را از مهمترین اولویتهای این وزارتخانه برشمرد.
🔹وی در ادامه خطبه های این هفته ضمن گرامیداشت سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی، این نهاد را برجسته ترین نهاد فرهنگی کشور دانسته و از تحولات ایجاد شده در این سازمان در دوره جدید تقدیر به عمل آورد.
🔹خطیب جمعه کهک ضمن گرامیداشت سالروز ازدواج نورانی امیرالمومنین (ع) و حضرت زهرا (س)، همدلی و مهرورزی را از درس های آموزنده این زندگی مشترک کوتاه و پربرکت برای همه زوج های مومن برشمردند؛ امیرالمومنین (ع) در رابطه با زیبایی های زندگی مشترک خود می فرمایند:«فوَ اللَّهِ مَا أَغْضَبْتُهَا وَ لَا أَكْرَهْتُهَا عَلَى أَمْرٍ حَتَّى قَبَضَهَا اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ إِلَيْهِ وَ لَا أَغْضَبَتْنِي وَ لَا عَصَتْ لِي أَمْراً وَ لَقَدْ كُنْتُ أَنْظُرُ إِلَيْهَا فَتَنْكَشِفُ عَنِّي الْهُمُومُ وَ الْأَحْزَانُ»؛ به خدا سوگند هيچگاه فاطمه (س) را به خشم نياوردم و او را بر كارى ـ كه ميل نداشت ـ وادار نكردم تا روزى كه خداوند او را از دنیا برد و او نيز هيچگاه مرا به خشم نياورد و از فرمان من سرپيچى نكرد و هرگاه كه به او مى نگريستم نگرانيها و غمها از من زدوده مى شد.
💠شبکه امامت استان قم
┄┅🔻
@njqom_ir🔻┅┄