💠 سبک زندگی در ماه رمضان (قسمت هشتم) وعده غذایی در افطار: 🔹انواع سوپ کم چرب، آش کم حبوبات و سبک، حلیم بدون روغن (حلیم منبع خوبی از مواد نشاسته ای فیبر، پتاسیم و منیزیوم است) غذای مناسبی برای افطارند(خوردن آش های غلیظ و چرب که مقدار زیادی پیاز داغ و نعناع داغ داره و همچنین حبوبات فراوان بدلیل ایجاد مشکلات گوارشی در وعده افطار اصلا توصیه نمی شه.) 🔸سیب زمینی آب پز، سبزی های پخته مثل کدو ، کلم، گل کلم ، هویج و نخود فرنگی ، تخم مرغ آبپز، کره و عسل غذاهای مناسبی برای افطارند 🔹مصرف بامیه و زولبیا که دارای مقادیر زیادی قند و چربی ، اسید های چرب اشباع و ترانسه، بسیار محدود کنید. به طور کلی زیاده روی در مصرف مواد قندی و شیرین از جمله حلوا، شله زرد خیلی شیرین و.... در وعده افطار علاوه بر اینکه منجر به اضافه دریافت انرژی و چاقی می شن، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن هم خواهد بود.