💠 سبک زندگی در ماه رمضان
(قسمت هشتم)
وعده غذایی در افطار:
🔹انواع سوپ کم چرب، آش کم حبوبات و سبک، حلیم بدون روغن (حلیم منبع خوبی از مواد نشاسته ای
فیبر، پتاسیم و منیزیوم است) غذای مناسبی برای افطارند(خوردن آش های غلیظ و چرب که مقدار زیادی پیاز داغ و نعناع داغ داره و همچنین حبوبات فراوان بدلیل ایجاد مشکلات گوارشی در وعده افطار اصلا توصیه نمی شه.)
🔸سیب زمینی آب پز، سبزی های پخته مثل کدو ، کلم، گل کلم ، هویج و نخود فرنگی ، تخم مرغ آبپز، کره و
عسل غذاهای مناسبی برای افطارند
🔹مصرف بامیه و زولبیا که دارای مقادیر زیادی قند و چربی ، اسید های چرب اشباع و ترانسه، بسیار محدود کنید.
به طور کلی زیاده روی در مصرف مواد قندی و شیرین از جمله حلوا، شله زرد خیلی شیرین و.... در وعده افطار علاوه بر اینکه منجر به اضافه دریافت انرژی و چاقی می شن، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن هم خواهد بود.
#سبک_زندگی_خاص_ماه_رمضان