🔴 آیا گندم🌾🌾🌾🌾 سرطانزاست؟
♻️ در مورد گندم🌾، چیزی که موجب سرطان یا
#اختلال در
#عملکرد بدن میشود،
#دستکاری در طبیعت یک گیاه یا ماده غذایی میباشد، نه گندمی که اینقدر در منابع طب سنتی در مورد خواص آن تاکید شده است.
این
#گندم نیست که موجب
#سرطان یا
#دیابت یا
#ام_اس میشود بلکه مواردی از جمله
#اسید_فولیک،
#آهن و
#آلوکسان هستند که به آرد اضافه میکنند، جدا از این که
#سبوس آن را نیز می گیرند، و این موارد از نگاه طب سنتی عنصر خاکی آرد را افزایش میدهد و این خاک در کبد، پانکراس و بافتهای بدن رسوب میکند،
بنابراین زمانی که بافت از غذای طبیعی
#تغذیه نشود، بیمار شده و به تدریج عملکرد آن مختل میشود.
پس سعی کنید از
#نان و
#شیرینی🍞🍰 استفاده کنید که از آرد
#گندم_کامل تهیه شده است و هیچ افزودنی دیگری ندارد.
لازم به ذکر است بدون
#اصلاح_نان مصرفی نمیتوان به طور کامل هیچ بیماریای را درمان کرد، شاید داروهای گیاهی یا شیمیایی بتوانند در کوتاه مدت علائم بیماری را از بین ببرند ولی
#درمان_کننده نیستند، چراکه ما باید
#سوخت_اصلی بدنمان که غذا و آشامیدنیها میباشد را اصلاح کنیم.
🔹 نکته: نان گندمی که از
#آرد_صنعتی یا به عبارتی آردهایی که در نانواییها موجود است تهیه میشود، خواه
#سنگک باشد یا
#تافتون، همه موجب
#بیماری میشوند، بنابراین آرد نان مهم است، نه خود نان.
🌿مشاوره تغذیه و درمان🌿
#نون_و_نمک
#سفره_تندرستی
╔═🌼🍃═════╗
🆔
@nonvanamak
╚═════🍃🌼═╝