آورد.
برادر شهید دادبین ادامه میدهد: ۲۵ آذر ۱۳۵۷( ۱۵محرم ۱۳۹۹) تظاهرات در تمام شهرهای ایران ادامه یافت. کارکنان صنایع نفت ایران طی اعلامیهای همبستگی خود را با اعتصابیون اعلام کردند و فرهنگیان کرمان به علت بازداشت و تبعید چهارتن از فرهنگیان مبارز به نامهای مهندس علی مشارزاده، محمدرضا مشارزاده، حجه الاسلام علی ایرانمنش و عبدالحسین ساوه در آموزش و پرورش کرمان تحصن اختیار کردند و مدارس کرمان نیز تعطیل شد.
وی میگوید: آیتالله صالحی کرمانی درمورد عزای عمومی ۱۷ محرم ( ۲۷ آذر) و وقایع ۲۴ آذر کرمان اعلامیهای صادر فرمود و۲۷ آذر ۱۳۵۷( ۱۷ محرم ۱۳۹۹) به مناسبت اعلام عزای عمومی از سوی امام راحل، کشور تعطیل شد.
برادر شهید دادبین میگوید: ۳۰ آذر ۱۳۵۷(۲۰ محرم ۱۳۹۹)، جامعه روحانیت کرمان پشتیبانی خود را از فرهنگیان کرمان اعلام داشت و جامعه پزشکان نیز با صدور اعلامیهای انزجار خود را از واقعه بیمارستان شاه رضای مشهد اعلام کردند و حمید نامجو یکی از فرهنگیان مبارز کرمان که مجروح شده بود، به شهادت رسید.
منصور دادبین برادر مهندس شهید فرامرز دادبین در خصوص خصوصیات اخلاقی شهید دادبین میگوید: وی سال ۱۳۳۰ در کرمان به دنیا آمد. چهارمین فرزند و سومین پسر خانواده بود. هوش، درایت و مهربانی، او را در کودکی زبانزد فامیل کرد. از دوران نوجوانی به مکانیکی علاقهمند بود و ازاین طریق مخارج تحصیل خود را تامین میکرد. پس از گرفتن دیپلم در زادگاه خود، وارد دانشکدهی علم وصنعت تهران شد و در رشتهی مکانیک به تحصیل پرداخت.
وی ادامه میدهد: شهید دادبین فعالیتهای سیاسی خود را بر ضد رﮊیم از همین زمان آغاز کرد. در دانشگاه به پخش اعلامیهها و متن سخنرانیهای امام(ره) پرداخت و در تحریک و آگاه سازی قشردانشجو علیه رﮊیم نقش قابل توجهی را ایفا کرد. از طرف دیگر با رساندن این اعلامیهها و سخنرانیها و اطلاعات مربوط به تظاهراتهای مردمی تهران، در روشن سازی افکار مردم کرمان وهمچنین هدایت حرکتهای مردمی در این استان نقش غیرقابل انکاری داشت.
منصور دادبین ادامه میدهد: مهندس شهید دادبین پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه، به فعالیتهای سیاسی خود در کرمان ادامه داد و در تظاهراتها شرکت فعالانه داشت. در سال ۱۳۵۷ و در اوج درگیریهای مردمی با رﮊیم پهلوی، جلسهی سخنرانی در مسجد جامع کرمان ترتیب داده شد.
وی میافزاید: مهندس دادبین با شور انقلابی و تعهدی که نسبت به انقلاب و اسلام احساس میکرد، وارد صحنهی سیاست شد. وی شیفته امام(ره) و ﭘیرو راستین ایشان بود. به عبادت و ﭘیروی از خط ولایت تاکید میورزید و سعی در روشن سازی افکار جامعه داشت و با به راه انداختن مباحث مختلف سیاسی و مذهبی در مساجد سهم قابل توجهی در روشن کردن افکار مردم نسبت به اوضاع جامعه، امام(ره)و انقلاب ایفا کرد.
،اینجا خیابان ۲۴ آذر کرمان است و متاسفانه تنی چند از جوانانی که عابر پیاده این خیابان هستند در پاسخ به این سوال که دلیل نامگذاری این خیابان چیست، اظهار بیاطلاعی میکنند، از این رو لازم است به پاسداشت و گرامیداشت این روز هر سال نوشته شود و گفته شود تا ملکه اذهان گردد و ۲۴ آذرماه به عنوان یک روز ملی مذهبی هرگز از خاطر نرود.
منبع / ایسنا
گزارش “خانه خشتی”