درباره مایع‌ظرفشوئی شیمیایی❣ مایع ظرفشویی دارای ترکیبات آلی بسیار قوی است و این ترکیبات منجر به نابودی انواع لکه‌های روغن و انواع کثیفی‌ها می‌شوند. کافی است فقط یک بار، یک تابه‌ی روغنی خشک شده را با مایع ظرفشویی شسته باشید تا با قدرت پاک‌کنندگی این ماده آشنا باشید.  🔅ورود مواد شیمیایی به بدن تحقیقات نشان می‌دهند که مایع ظرفشویی بعد از آبکشی، به بافت سطحی ظروف می‌چسبد و روی ظروف تمیز باقی می‌ماند. در نتیجه وقتی ظروف تمیز روی حرارت قرار می‌گیرند، یا غذای گرم در آن‌ها سرو می‌شود، ترکیبات شیمیایی مایع ظرفشویی، در اثر حرارت با مواد غذایی ترکیب شده و همراه با غذا، وارد بدن انسان می‌شوند و به مرور زمان ممکن است، آسیب‌های جبران‌ناپذیری به آن‌ها وارد شود. تری‌کلوسان مایع ظرفشویی‌ها که غالبا آنتی باکتریال هستتد، دارای ماده‌ای به نام تری‌کلوسان(Triclosan) می‌باشند. این ماده دارای مضرات فراوان برای بدن انسان است که از میان مهم‌ترین آن‌ها می‌توان، به آسیب رساندن به میکروبیوم (ریزاندامگان همزیست) دستگاه گوارش و به طور خاص روده‌ی بزرگ اشاره کرد. به این ترتیب که روده‎ی انسان به مرور زمان با مشکلات عملکردی مواجه شود و مکانیزم طبیعی آن به هم بخورد. 🔅سفید کننده‌ها و براق کننده‌ها  برخی مایع ظرفشویی‌ها، دارای موادی با قابلیت سفید کنندگی و براق کنندگی نیز هستند. این قابلیت‌ها که به عنوان ویژگی‌های خاص محصول، به آن اضافه می‌شوند، شاید باعث استقبال بیشتر از این محصولات شوند؛ اما حقیقت این است که تمام این مواد، آسیب وارد شده به روده و معده را بیشتر می‌کنند و در دراز
مدت
اثرات مخربی را بر روی دستگاه گوارش انسان برجای می‌گذارند. چه کنیم؟ ۱- تا حد امکان از مایع ظرفشویی غیر آنتی باکتریال استفاده کنید. ۲- هرچه مایع ظرفشویی کم‌تری به هنگام شست و شوی ظرف‌ها مورد استفاده قرار بگیرد و هرچه آبکشی ظرف‌ها با دقت و صحت بیشتری انجام شود، غلظت مواد شیمیایی وارد شده به بدن و در نتیجه روده و معده، کم‌تر می‌شود. ۳- ریختن سرکه در مایع ظرفشویی سبب می‌شود شستن ظرف‌ها و آبکشی کردن آن بسیار ساده‌تر انجام بگیرد. ۴- مایع ظرفشویی گیاهی مصرف کنید که غلظت کمتری داشته و نه برای پوست و نه بر روی‌ظروف عوارضی باقی نمی‌گذارد. 💛💙💜💚❤️🧡💖