خواص و فواید ظروف سنگی ظروف سنگی از جنس نوعی سنگ به نام سرپانتین ساخته شده اند که بسیار نرم و در عین حال مقاوم در برابر حرارت هستند و برآمده از دل طبیعت هستند. مناسب ترین ظروف در بین تمام ظروف، همین ظروف سنگی شناخته شده است. ظروف سنگی ظروف مناسبی برای پخت غذا محسوب می شوند. ظروف سنگی به دلیل جنس منحصر به فردی که دارند با کمترین انرژی مورد نیاز حرارت را جذب و به تدریج و در طول زمان مواد غذایی را آماده می‌کنند. بنابراین این امر از تبخیر سریع جلوگیری می‌کند و باعث حفظ املاح و مواد معدنی موجود در مواد غذایی می‌شود (طبق بررسی کارشناسان غذایی) . ظروف سنگی از نظر بهداشتی سالم هستند و تغییر در غذا ایجاد نمی‌کنند. تصحیح بی نظمی های ضربان قلب جلوگیری از سنگ کلیه تنظیم عملکرد کلیه و کبد کاهش میزان نیاز به انسولین در صورت دیابتی بودن درون ظروف سنگی هیچ‌گاه خط و خش نمی‌افتد.گچه توقف حمله حاد آسم نگهداری و تجدید سظح انرژی بدن بهبود وضعیت خواب دارای خاصیت ضد چسبندگی هستند هیچ‌گونه پوشش شیمیایی و غیر طبیعی داخل ظروف سنگی وجود ندارد.د هرکاره سنگی,خرییگ,خرید ظرف سن آزاد شدن املاح مفید موجود در این قابلمه‌های سنگی، به مرور زمان و بتدریج سبب تأمین مواد مورد نیاز بدن و خوش طعم شدن فوق‌العاده غذا می‌شود. استفاده از ظرف‌های سنگی سبب آزاد شدن آهن و مواد معدنی در بدن می‌شود( آهن، برای خون سازی، شادی و نشاط در بدن مورد نیاز است). ظروف سنگی به خاطر خاصیت مغناطیسی که دارند، آهن مورد نیاز بدن را تامین می کنند. هیچ‌گونه پوشش شیمیایی و غیر طبیعی داخل ظروف سنگی وجود ندارد . 👇👇👇👇👇👇