📌
#انار_مسما غذای گیلانی
🔰 مواد لازم :
✔️خروس یا مرغ محلی نصف یک عدد
✔️انار دانه شده ۲ عدد
✔️پیاز ۲۰۰ گرم
✔️شکرسرخ در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری یا عسل
✔️نمک به میزان لازم
✔️روغن به میزان لازم
✔️زردچوبه یک قاشق چایخوری
✔️گلپر یک قاشق چایخوری
✔️فلفل نصف قاشق چایخوری
🥣 طرز تهیه:
خروس یا مرغ محلی را به همراه نمک دریا و زردچوبه سرخ میکنیم. سپس آن را به همراه آب میگذاریم تا بپزد..
🥣 پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت میدهیم، سپس دانههای انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم.
🥣 وقتی گوشت کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و میگذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.
🥣در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم.
خورش اناردانه مسما باید غلیظ و کمآب باشد.
✴️ نکته: میتوانید کمی شکر سرخ یا عسل به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن شیرینتر شود.
گلپر سلیقه ای هستش .
🍏نعیم سلامت
@nsalamat🌾