بهترین کیک کافی شاپ 😍کپشن حتما بخونید
✍️رسپی کیک
تخم مرغ :۴ عدد
آرد:۲۲۵ گرم
روغن:۱۲۵ میلی لیتر
شیر :۱۲۵ میلی لیتر
شکر:۱۸۰ گرم
کاکائو:۲۰ گرم
نسکافه:۱ ق چ
وانیل:۱/۲ ق چ در صورت تمایل داخل ویدیو ذکر نشده
بیکینگ پودر :۱+۱/۲ ق چ
✍️رسپی سس کیک
شیر:۱پیمانه
نسکافه :۱ ق چ
کاکائو:۱ ق غ
شکر: ۲ ق غ
✍️رسپی کرم
شیر:۲پیمانه
شکر: ۸۰ گرم
نشاسته ذرت: ۴۵ گرم
نسکافه :۲ ق چ
وانیل: ۱ ق چ
کره : ۲۰ گرم
خامه قنادی : ۳۰۰ گرم
✅دمای فر ها متفاوته روی هر دمایی که قبلا پخت کیک انجام میدادین و اوکی بوده درسته
ممکنه برای شما ۱۵۰ خوب باشه یا ۱۸۰ خودتون تنظیمکنید لطفا 🙏🥰مدتش هم که باید تست کنید
✅اگر طلق در دسترستون نیست لازم نیست کیک به دو نیم تقسیم کنید ، کیک منتقل ظرف سرو کنید سس بعد از اینکه روی کیک سوراخ کردین روش بریزید و بعد کرم خوشمزه تون فقط روی کیک بریزید
✅به دمای سس وکیکتون توجه کنید
✅کرم بعد از آماده سازی باید حتما خنک بشه و بعد با خامه ی فرم گرفته مخلوط بشه
امیدوارم درست کنید و لذتش ببرید🤗
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━