بهترین کیک کافی شاپ 😍کپشن حتما بخونید ✍️رسپی کیک تخم مرغ :۴ عدد آرد:۲۲۵ گرم روغن:۱۲۵ میلی لیتر شیر :۱۲۵ میلی لیتر شکر:۱۸۰ گرم کاکائو:۲۰ گرم نسکافه:۱ ق چ وانیل:۱/۲ ق چ در صورت تمایل داخل ویدیو ذکر نشده بیکینگ پودر :۱+۱/۲ ق چ ✍️رسپی سس کیک شیر:۱پیمانه نسکافه :۱ ق چ کاکائو:۱ ق غ شکر: ۲ ق غ ✍️رسپی کرم شیر:۲پیمانه شکر: ۸۰ گرم نشاسته ذرت: ۴۵ گرم نسکافه :۲ ق چ وانیل: ۱ ق چ کره : ۲۰ گرم خامه قنادی : ۳۰۰ گرم ‏ ✅دمای فر ها متفاوته روی هر دمایی که قبلا پخت کیک انجام میدادین و اوکی بوده درسته ممکنه برای شما ۱۵۰ خوب باشه یا ۱۸۰ خودتون تنظیم‌کنید لطفا 🙏🥰مدتش هم که باید تست کنید ✅اگر طلق در دسترستون نیست لازم نیست کیک به دو نیم تقسیم کنید ، کیک منتقل ظرف سرو کنید سس بعد از اینکه روی کیک سوراخ کردین روش بریزید و بعد کرم خوشمزه تون فقط روی کیک بریزید ✅به دمای سس و‌کیکتون توجه کنید ✅کرم بعد از آماده سازی باید حتما خنک بشه و بعد با خامه ی فرم گرفته مخلوط بشه امیدوارم درست کنید و لذتش ببرید🤗 ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━