7.65M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
آموزش 🔸مواد لازم: آرد قنادی ۲پیمانه پودر کاکائو ۱ق غ خ بیکینگ پودر یک ق غ خ پودر قهوه گلد فوری یک ق غ خ شیر گرم ۳/۴ پیمانه تخم مرغ هم دمای محیط ۳عدد وانیل ۱/۴ق چ خ شکر یک پیمانه و رو فن مایع نصف پیمانه برای گاناش روش 🧁 ۱۰۰گرم خامه صبحانه ببرید روی بخار کتری تا ریز جوش زد بهش ۱۰عدد شکلات سکه ای سفید اضافه کنید بزارید از دما بیفته و خنک بشه بزارید درون نایلون و توی یخچال بعدم بریزید روی کیک و با مغزیجات دلخواه تزیین کنید ✅طرزتهیه: شیر گرم با نسکافه مخلوط کن و بزار کنار تخم مرغ و شکر و وانیل و بزنید با دور تند همزن ۵دقیقه بعدم بهش شیر نسکافه رو همراه روغن در حد ۳۰ثانیه بزنید بعدم ترکیب آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر الک شده رو طی دو مرحله اضاف کنید در قالب از قبل چرب شده و آرد پاشی شده با دمای ۱۸۰گازی و ۱۶۵ برقی برای قالب های کوچیک ۲۵دقیقه برای مستطیل کوچیک ۳۰دقیقه بنا به سایز قالب و دمای پخت متفاوت هست خیلی خوشمزه و پر طرفدار کیک موکا 🥧✔️ ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━