آموزش#مینی_کیک_موکا
🔸
مواد لازم:
آرد قنادی ۲پیمانه
پودر کاکائو ۱ق غ خ
بیکینگ پودر یک ق غ خ
پودر قهوه گلد فوری یک ق غ خ
شیر گرم ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ هم دمای محیط ۳عدد
وانیل ۱/۴ق چ خ
شکر یک پیمانه و رو فن مایع نصف پیمانه
برای گاناش روش 🧁
۱۰۰گرم خامه صبحانه ببرید روی بخار کتری تا ریز جوش زد بهش ۱۰عدد شکلات سکه ای سفید اضافه کنید
بزارید از دما بیفته و خنک بشه بزارید درون نایلون و توی یخچال بعدم بریزید روی کیک و با مغزیجات دلخواه تزیین کنید
✅
طرزتهیه:
شیر گرم با نسکافه مخلوط کن و بزار کنار
تخم مرغ و شکر و وانیل و بزنید با دور تند همزن ۵دقیقه
بعدم بهش شیر نسکافه رو همراه روغن در حد ۳۰ثانیه بزنید
بعدم ترکیب آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر الک شده رو طی دو مرحله اضاف کنید
در قالب از قبل چرب شده و آرد پاشی شده با دمای ۱۸۰گازی و ۱۶۵ برقی
برای قالب های کوچیک ۲۵دقیقه برای مستطیل کوچیک ۳۰دقیقه
بنا به سایز قالب و دمای پخت متفاوت هست
خیلی خوشمزه و پر طرفدار کیک موکا 🥧✔️
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━