ترفند(دنیای آشپزی و آموزش)
آموزش #کیک_ملکه_بادام😋😍 کیک مجلسی و خوش عطر و طعم که بهترین گزینه واسه دورهمی ومهمونیاست😍
. موادلازم:👇 تخم مرغ:۴ عدد( وزن با پوست بین ۶۰ تا ۷۰گرم) شکر دانه ریز: ۱۷۰گرم(۳/۴ پ + یک و نیم ق غ) ماست ترجیحا پرچرب: ۲۱۰ گرم(۳/۴ پ + ۲ ق غ) روغن مایع: ۱۵۰ گرم(۳/۴ پ) بیکینگ پودر: ۷گرم(۱ و ۳/۴ ق چ) آرد قنادی. ۲۵۰ گرم( ۱ پ + ۳/۴ پ) اسانس وانیل: ۱ ق چ زعفران دم شده اختیاری ۱ ق چ(همراه ماست اضافه بشه) پودر هل اختیاری : ۱ ق چ( با مواد خشک مخلوط بشه) ✅تمام مواد هم دمای محیط ✅فر یه ربع قبل از پخت با دمای ۱۵۰ فر برقی و ۱۶۰ فرگازی گرم بشه ✅قالب ۲۰ در ۳۰ فقط کف قالب کمی چرب بشه و کاغذ روغنی پهن کنید مدت زمان پخت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بعد از ۳۵ دقیقه با خلال چوبی وسط کیک رو امتحان کنید اگه پخته بود خارج کنید و مواد رویه رو بریزید و مجدد داخل فر بزارید در حد ۱۰ تا ۱۵ دقیقه و گریل رو روشن کنید تا رویه کیک رنگ بگیره مواد رویه:👇 کره : ۲۵ گرم. (۱ ق غ) خلال بادام درختی: ۱۳۰ گرم خامه صبحانه: ۵۰ گرم(۲ ق غ) زعفران دم شده غلیظ: ۲ ق چ عسل: ۳۵ گرم(۲ ق غ) شکر: ۳۰ گرم(۲ ق غ) ➖️تمام مواد بجز بادام رو روی حرارت ملایم بزارید وقتی روون شد و شکر حل شد ، خلال رو اضافه و حرارت رو خاموش میکنیم و روی کیک داغ میریزیم ➖️مواد رویه رو زود آماده نکنید چون سفت میشه و بعد به سختی روی سطح کیک پهن میشه ، دو سه دقیقه مونده به اینکه پخت کیک کامل بشه ، مواد رویه رو روی حرارت بزارید و به محض اینکه کیک رو خارج کردید مواد رویه داغ رو روش پهن کنید ➖️بعد از اینکه کیک آماده شد تا نیم ساعت بهش دست نزنید چون مواد رویه جدا میشه ، وقتی خنک شد با چاقو دورتادور کیک رو از قالب جدا کنید و رپی سطح برگردونید و کاغذ رو جدا کنید ، نحوه برش دادن کیک هم مهمه ، از پشت کیک رو با اره دندانه ریز برش بدید و وقتی به قسمت خلالی رسیدین با چاقو صاف فشار بدید تا بادام ها تمیز برش بخوره ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━