.
#کیک
موادلازم:👇
تخم مرغ:۴ عدد( وزن با پوست بین ۶۰ تا ۷۰گرم)
شکر دانه ریز: ۱۷۰گرم(۳/۴ پ + یک و نیم ق غ)
ماست ترجیحا پرچرب: ۲۱۰ گرم(۳/۴ پ + ۲ ق غ)
روغن مایع: ۱۵۰ گرم(۳/۴ پ)
بیکینگ پودر: ۷گرم(۱ و ۳/۴ ق چ)
آرد قنادی. ۲۵۰ گرم( ۱ پ + ۳/۴ پ)
اسانس وانیل: ۱ ق چ
زعفران دم شده اختیاری ۱ ق چ(همراه ماست اضافه بشه)
پودر هل اختیاری : ۱ ق چ( با مواد خشک مخلوط بشه)
✅تمام مواد هم دمای محیط
✅فر یه ربع قبل از پخت با دمای ۱۵۰ فر برقی و ۱۶۰ فرگازی گرم بشه
✅قالب ۲۰ در ۳۰ فقط کف قالب کمی چرب بشه و کاغذ روغنی پهن کنید
مدت زمان پخت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه
بعد از ۳۵ دقیقه با خلال چوبی وسط کیک رو امتحان کنید اگه پخته بود خارج کنید و مواد رویه رو بریزید و مجدد داخل فر بزارید در حد ۱۰ تا ۱۵ دقیقه و گریل رو روشن کنید تا رویه کیک رنگ بگیره
مواد رویه:👇
کره : ۲۵ گرم. (۱ ق غ)
خلال بادام درختی: ۱۳۰ گرم
خامه صبحانه: ۵۰ گرم(۲ ق غ)
زعفران دم شده غلیظ: ۲ ق چ
عسل: ۳۵ گرم(۲ ق غ)
شکر: ۳۰ گرم(۲ ق غ)
➖️تمام مواد بجز بادام رو روی حرارت ملایم بزارید وقتی روون شد و شکر حل شد ، خلال رو اضافه و حرارت رو خاموش میکنیم و روی کیک داغ میریزیم
➖️مواد رویه رو زود آماده نکنید چون سفت میشه و بعد به سختی روی سطح کیک پهن میشه ، دو سه دقیقه مونده به اینکه پخت کیک کامل بشه ، مواد رویه رو روی حرارت بزارید
و به محض اینکه کیک رو خارج کردید مواد رویه داغ رو روش پهن کنید
➖️بعد از اینکه کیک آماده شد تا نیم ساعت بهش دست نزنید چون مواد رویه جدا میشه ، وقتی خنک شد با چاقو دورتادور کیک رو از قالب جدا کنید و رپی سطح برگردونید و کاغذ رو جدا کنید ، نحوه برش دادن کیک هم مهمه ، از پشت کیک رو با اره دندانه ریز برش بدید و وقتی به قسمت خلالی رسیدین با چاقو صاف فشار بدید تا بادام ها تمیز برش بخوره
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━