آموزش #اسلایس_مارمالادی😋😍
این
#شیرینی چندتا نکته داره حتما رعایت کنید🙏
✅ اول اینکه ارد ها ابخوری شون باهم فرق داره ، ممکنه همه ارد استفاده نشه تا جایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبه
✅ اگه دلتون میخواد شیرینی تون ریز باشه میتونید تو قالب ۲۰ در ۳۰ بپزید اما نازک میشه تعداد بیشتری هم بهتون میده
✅ بافت شیرینی شکننده هست با احتیاط برش بزنید اما خیلی خوشمزه هست
مواد لازم:
کره هم دمای محیط ۸۰ گرم
ارد ۲۲۰ گرم
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
پودرهل یک قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر شکر ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۳عدد
خلال پسته و بادام درصورت دلخواه مقداری
مارمالاد سیب به مقدار دلخواه
سایز قالب ۲۰ در ۲۰
نیاز به چرب کردن نداره
فر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بعد از پخت گریل رو بزنید رویه طلایی بشه
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━