هدایت شده از امت بازارمشهد(عمده)
🌾آموزش صفر تا صد پخت نان تابه ای توسط یکی از اعضای کانالترکیبات: یک ونیم لیتر آب( معادل ۱۵ استکان آب) حدود ۱۸۰۰ گرم آرد کامل ( تقریبا ۱۸ استکان آرد) یک چانه ۴۵۰ گرمی خمیر ترش طبیعی ( بدون مخمر) دو قاشق غذا خوری سر خالی نمک سنگ ⭕مدت استراحت : ۲ الی ۳ ساعت استراحت تا حدی که کمی خمیر حباب بزند بعد از ور آمدن مقداری ( سبزی کاسنی، بادرنجبویه، سیاه دانه، گل زرد، تخم گشنیز) مخلوط کرده کمی ورز داده بعد شروع به پخت کرده @ommatbazar