🌾
آموزش صفر تا صد پخت نان تابه ای توسط یکی از اعضای کانال
✅
ترکیبات:
یک ونیم لیتر آب( معادل ۱۵ استکان آب)
حدود ۱۸۰۰ گرم آرد کامل ( تقریبا ۱۸ استکان آرد)
یک چانه ۴۵۰ گرمی خمیر ترش طبیعی ( بدون مخمر)
دو قاشق غذا خوری سر خالی نمک سنگ
⭕
مدت استراحت :
۲ الی ۳ ساعت استراحت تا حدی که کمی خمیر حباب بزند
بعد از ور آمدن مقداری ( سبزی کاسنی، بادرنجبویه، سیاه دانه، گل زرد، تخم گشنیز) مخلوط کرده کمی ورز داده بعد شروع به پخت کرده
#تجارب_پخت_اعضای_کانال
#پخت_نان_در_روی_ساج_فلزی
#ترکیب_پیشنهادی_برای_نان_کامل
@ommatbazar