✴️آیا داشتن «بمب اتم» خلاف فتوای رهبری است؛ تحلیلی بر مواضع وزیر اطلاعات / 2
🔸رهبر انقلاب به صورت کاملا درستی بمب اتمی را «تحریم» کرده و آن را حرام دانستند، اما آیا این موضوع باعث شد طرف مقابل دست از خباثت، دست از تحریم، دست از فشار اقتصادی و تهدید نظامی برداشته و از «کشتار» ملت ایران کنار بکشد؟ آیا نداشتن سلاح هستهای و اثبات این موضوع در طول سالهای گذشته در قالب برجام باعث شد تا کشورهای غربی واقعیتِ این فتوا را پذیرفته و به این نتیجه برسند که دلیل این «فتوا» اعتقادی است و نه «ناتوانی»! آیا نداشتن بمب اتم باعث شد تا آنها در حالی که ما بساط غنیسازی را برچیده بودیم و هزاران متخصص، دانشمند و تکنسین را بیکار کرده بودیم، به همان توافق خودشان پایبند باشند؟
🔸اگر کسی توانست به این سوالات پاسخ دهد من هم میپذیرم که آقای سیدمحمود علوی اشتباه میکرده است. بر اساس همان قاعده فقهی که عرض کردم «حرام» تا جایی «حرام» است که بحث «اضطرار» پیش نیاید و پس از پیش آمدن این بحث «حلال» میشود. آیا کسی امروز میپذیرد که ما در شرایط «اضطرار» نیستیم و شرایط برای مردم ما عادی است؟ آیا کسی میپذیرد که در حال حاضر اقتصاد ما وضعیت عادی دارد، تجارت ما روال عادی خود را طی میکند، دخل و خرج مردم به هم میسازد، تهدیدها کمتر شده، فشارها کاهش پیدا کرده است و....!! «وضعیت اضطراری» که پیش میآید شما میتوانید برای حفظ جان خود «حرام» را «حلال» کنید.
🔸بگذارید در این مورد یک مثال دیگر بزنم تا شاید برای عدهای که خیلی متشرع هستند و تشرع آنها در حرف است و یک بار هم نگاهی به توضیح المسائل یک مجتهد نکرده بزنم. آیا در قرآن خدا مشروب حرام نیست؟ مگر تاکید نکرده که هر «مسکری» حرام است، چرا این «حرام» با تجویز پزشک و برای رفع بیماری «حلال» میشود و حتی فردی که نماز و روزهاش ترک نمیشود با تجویز پزشک مربوطه و برای نجات جان خودش باید مشروبی که قرآن خدا آن را حرام دانسته بنوشد! این نکات را نوشتم تا بدانید که دامنه یک «حرام» تا یک جایی است و هر «حرامی» هم تا ابد حرام نخواهد ماند.
🔸بسیاری در کشور و در جهان گفتند ایران صبر کند تا دوره ترامپ تمام شود، دولت جدید دمکراتها که بر سر کار آمد حتماً به توافق هستهای بازخواهد گشت و تحریمها برداشته خواهد شد. مگر ایران صبر نکرد؟ مگر حتی در دوره دونالد ترامپ در برابر تحریم نفتی و خروج از برجام و وحشتناکترین تحریمهایی که میتواند علیه یک کشور شکل بگیرد، صبر نکرد و این صبر تا همین الان هم ادامه دارد، نتیجه این همه صبوری چه شد؟ افزایش فشارهای اقتصادی و تحریمها و ترور شهید سلیمانی و شهید فخریزاده و فشار بیاندازه بر مردم در دوره دونالد ترامپ... آنچه در طول یکی دو هفته گذشته هم دیدهایم، در بر همان پاشنه خواهد چرخید.
🔸به نظر میرسد کشورهای غربی اساس کار خودشان را بر همان فتوای رهبر انقلاب مبنی بر «حرام» بودن دستیبابی به سلاح هستهای توسط ایران گذاشته و میگویند چون این فتوا داده شده ما اگر بیشترین فشارها و تحریمها را هم وارد کنیم ایرانیها به سمت «سلاح هستهای» یا «بمب اتم» نخواهند رفت. این تحلیل و برداشت باعث شده تا آنها بیمحابا تحریم کنند و فشار اقتصادی وارد کرده و همین الان هم جو بایدن بگوید ایران اول به برجام بازگردد، غنیسازی را متوقف کند، ما راستیآزمایی کنیم و در نهایت با دوستانمان مشورت میکنیم که آیا باید به برجام بازگردیم یا نه!! به نظر شما این «حرام» بودن در حالی که جان 88 میلیون ایرانی در خطر است، «واجب» است؟
🔸ما تعهدات هستهای را کاهش دادهایم، غنیسازی 20درصد هم داریم، سانتریفیوژهای جدید را در قالب آبشارهای جدید نصب کردهایم، بازرسها (جاسوسهای) سازمان بینالمللی انرژی اتمی را بیرون هم کنیم... ثم ماذا! بعدش چه؟ 100 تن اورانیوم 20درصدی داشته باشیم، آیا این مسائل میتواند باعث تغییر در مواضع کشورهای غربی، به ویژه امریکاییها شود؟ کسانی که امروز از حرفهای آقای علوی انتقاد میکنند و حقوقدان شده و از گزک گرفتن توسط غربیها میترسند، همان کسانی هستند که پس از خروج ترامپ از برجام میگفتند ما هم باید از برجام خارج شویم اما امروز از حرف وزیر به دلیل اختلافات سیاسی و سلیقهای بهانههای آنچنانی در میآورند...
🔸در پایان باید گفت بهنظر میرسد تنها راهی که میتواند ترمز غربیها را مانند صدام عفلقی بکشد، وارد شدن به بازی بزرگتر است. آنها وقتی میبینند که ایرانیها بمب اتم نمیسازند دنبال خلعسلاح موشکی و پایان دادن به حضور منطقهای ما رفتهاند... آنها باید چند واحد فقه اسلامی و شیعی هم پاس کنند و بدانند که در این فقه، «حرام» در شرایطی «حلال» میشود و امروز هم ما در آن شرایط هستیم. کشورهای غربی اگر به همین منوال ادامه دهند، غنیسازی 20 درصدی نتایج بسیار مهمتری در پی خواهد داشت...
@syriankhabar