#نسخه_مناسب_روحانی
اقتباسی از مقالهای در روزنامه فرهیختگان:
💢در این شش سال، هروقت که از آقای روحانی نقدی ارائه میشد از او خواسته میشد که انقلابی رفتار کند و به عبارتی از انقلابیون یاد بگیرد؛ اما شاید همین انتظار از او اشتباه بود چون چنین پتانسیل و توانایی را ایشان ندارد اما حالا به نظرم باید از او بخواهیم که در این مدت باقی مانده مانند خودش رفتار کند اما نه مانند خود دهه ۹۰ بلکه مانند خود اواخر دهه ۷۰ش .
🔹با وجود اینکه عقیده روحانی
#مذاکره با غرب و اروپا بوده و هست و حل مشکلات را از این طریق میداند و البته ادامه دهنده راه پدر معنوی خود است منتهی خط کشی هایی هم با اصلاح طلبان رادیکالی همچون تاجزاده، رمضانزاده، آرمین و امثالهم دارد.
🔸بیایید کمی به عقب برگردیم، البته به لحاظ زمانی :
1️⃣در ماجرای قتلهای زنجیرهای که هدفش مورد اتهام قرار دادن نظام به ویژه وزارت اطلاعات و سپاه بود، آقای روحانی که دبیر شورای عالی امنیت ملی وقت بود مواضع جالبی را گرفتند؛
«در این باند افرادی هستند که در کل خانوادشان آدم سالمی وجود ندارد.» و عملا اتهام اینکه شخصی فتوای شرعی این قتلها را صادر کرده است رد کردند. همچنین در جمع بندی که میکند میگوید که این اتفاق به دلیل ضعف در جذب و شناسایی وزارت اطلاعات است وگرنه این باند نه باید وارد میشدند و نه اینکه شناسایی آنها با مشکل و تاخیر زمانی روبه رو میشد.
2️⃣دوران فتنه ۷۸ بعد از اینکه قرار میشود دانشگاهیان اعتراضی بر سر آنچه دانشگاه رفته بکنند مردم جمع میشوند و دبیر شورای عالی امنیت ملی وقت یعنی آقای روحانی صحبت میکند و موضع ایشان در سخنرانی متفاوت از سایر سران اصلاحات است. خلاصهی صحبت های او در آن روز این بود که مهمترین رکن نظام ولایت فقیه است. اهانت به آن اهانت به قانون اساسی و قانونگرایی و ارزش های انقلاب است. عوامل این آشوب را مفسد و معاند و اوباش میخواند و از دانشجویانی که حسابشان را از این عناصر جدا کردند قدردانی میکند و حتی دستور پیگیری عناصر آن را در هرجا که باشند میدهد و از این دست سخنان انقلابی میکند.
3️⃣در اوایل دهه ۸۰ که آقای روحانی مسئول تیم مذاکره کننده بود آنجا هم خط کشی های با اصلاح طلبان رادیکال دارد. بعد از اینکه مطرح میشود نمایندگان طرح سه فوریتی الزام آور به دولت برای پذیرش پروتکل الحاقی را امضا کنند آقای روحانی به رئیس جمهور میگوید که اگر این طرح در مجلس مطرح شود من استعفا میدهم. همچنین بعد از اینکه نتیجه مذاکرات این میشود که به طور داوطلبانه به تعلیق فعالیت های هستهای روی بیاوریم تا بلکه امتیازاتی بگیریم و روند پرونده های ایران عادی شود و از این دست مقاصد؛ وقتی طرف مقابل مجدد کاری نمیکند آقای روحانی نامهای به محمد البرادعی، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی وقت، مینویسد که مضمون نامه این است که به تعهدات عمل نشده و به همین دلیل ایران فعالیت های هستهای اش را از سر میگیرد و این نامه میشود آغازی برای باز کردن پلمپ ها و حرکت مجدد این صنعت.
✳️اخیرا آقای روحانی مجددا با شرایط مشابهی رو به رو شده است. او با تفاوت از برخی اصلاحطلبان و درک شرایط خودش و همچنین بازسازی وجهه دولتش بر خلاف عقیده های خود مبنی بر مذاکره گام بر میدارد و با هر شرایطی قصد کوتاه آمدن مقابل آمریکا و اروپا را ندارد. و این طور است که میبینیم اظهاراتی که میکند انقلابی وار است.
✅این مطلب درست است که جناب رئیس جمهور تفکر اصیل انقلابی را ندارد و احتمالا هم نخواهد توانست آن را بدست بیاورد اما اگر همچنان فاصله خود را با اصلاحطلبان رادیکال حفظ کند و میدانی به انقلابیان عزیز بدهد و بتواند با مدل افکار و اعمالی مشابه دهه ۷۰ ادامه دهد و هروقتی بین این الفاظ انقلابی که ایراد میکنند به خاکی نزند و مثل زمانی که آن نامه را به البرادعی نوشت در این مدت باقی مانده بیخیال مذاکره شود و توجهش را به داخل معطوف کند میتواند با شرایط بهتری این دو سال باقی مانده را تمام کند.
🔴آقای روحانی خودت را پیدا کن.
#برجام
#مقاومت
✍️ مؤذن جامعه
شما هم مؤذن باشید📢
@yaddashtedaneshju