20.47M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
خمیر ترش خانگی سنتی قدیم که با تخمه خربزه مشهدی ( خربزه مشهدی )😍 👩‍🍳چهار ق غ تخمه آسیاب کنید دو لیوان آب داغ که دست نسوزد اضافه میکنیم میزاریم جای گرم تا چهار ساعت سر شیشه را زیاد سفت نکنید بعد از چهار ساعت آبکش میکنیم چهار ق غ آرد گندم 🌾اضافه میکنیم ؛میزاریم جای گرم بعد ازچهار ساعت دوباره چهار ق غ آرد گندم اضافه میکنیم میزاریم جای گرم خیلی زود فعال میشه حتما باید جای گرم باشه شيشه سرد نشه بافت نان این خمیر عالی میشه برای نگهداری این خمیر ترش همیشه دوقاشق بردارید بریزید داخل شيشه چهار ق غ آرد گندم اضافه کنید.بعد از یک ساعت خمیر ترشی که آماده هست را میزاریم داخل یخچال برای مرحله بعد با یک شيشه خمیر ترش میشه صد نفر استفاده کنن نان اين خمیر عطری خوبی داره برای کسانی مشکل معده دارن مفید است