📌 طرز تهیه
#شیره های طبیعی
🔰 شیره انگور🍇
🥣 یکی دو مشت کشمش را بمدت حدود8 ساعت دریک ظرف خیس میکنیم,سپس آن را در مخلوط کن با سرعت ابتدا کند و سپس تند مخلوط کرده و از صافی رد میکنیم و تفاله را دور میریزیم و آب بدست اومده میشه شیره انگور یا شیره کشمش طبیعی.
🔰 شیره خرما🌴
🥣 حدود 10 عدد خرما را بمدت حدود 6 ساعت در آب خیس کرده و سپس مطابق شیره انگور عمل کرده و میل کنید
✔️ البته اگر خرما را پوست کندید قبل از خیس کردن نیازی به از صافی رد کردن نیست و میشه همونطور مخلوط کرد و میل نمود.
✔️ حتما قبل از خیس کردن هسته را جدا کنید
🔰 توت خشک
🥣 حدود یکی دو مشت بمدت 4 ساعت در یک ظرف خیسانده شود و سپس ابتدا خود توت را مصرف کنید و سپس نیم ساعت بعد آب آن را میل کنید😋
🔰 انجیر خشک
🥣 مانند توت خشک درست و میل شود با این تفاوت که انجیر باید حدود 8 ساعت خیسانده شود.
✴️ در هنگام افت فشار,افت قند,گرسنگی کاذب و یا بیحالی مصرف هر یک از موارد ذکر شده فوقالعاده انرژی زا میباشد.
✴️ در اوایل تغذیه طبیعی استفاده از شیره ها برای رفع گرسنگی کاذب فوقالعاده موثر است.
🔰 طرز تهیه ارده خانگی
🥣 کنجد(2 فنجان ) را از شب بگذارید خیس شود و صبح داخل مخلوط کن با دوتا سه قاشق غ خ آب میکس کرده بصورت نرمی دربیاورید داخل ظرف ریخته در مدت دو تا سه روز با شیره مورد نظر سرو کنید.
🔰 طرز تهیه سه شیره خونساز
خرما یا توت و کشمش هر کدام جداگانه مقداری از شب مثل کنجد خیس کرده و بعد از 12 ساعت داخل مخلوط کن با کمی اب میکس کنید طوری که نرم و شیره مانند شود
✔️ مدت مصرف و ماندگاری در یخچال دو تا سه روز
✴️ با ترکیب ارده کنجد و شیره به نیاز بدن به کلسیم و منیزیم روی و آهن روزانه تا 4 ق غ جوابگو خواهید بود و لذت برده به عنوان صبحانه مقوی گرسنگی نخواهید کشید.
#طب_سنتی
#تغذیه