♨️ فرار مالیاتی پزشکان و وکلا
🔻 یکی از مسائلی که در سالهای اخیر بحثهای فراوانی به وجود آوردهاست، بحث فرار مالیاتی پزشکان بودهاست؛ در گزارش تفریغ بودجه سال ۹۹ میزان فرار مالیاتی پزشکان و وکلا اعلام شدهاست.
🔸 بر اساس بند (ز) تبصره (۶) قانون بودجه، کلیه صاحبان حرف و مشاغل پزشکی، پیراپزشکی، داروسازی و دامپزشکی که مجوز آنها توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزشپزشکی و یا سازمان نظام پزشکی ایران صادر میشود و کلیه اشخاص شاغل در کسبوکارهای حقوقی اعم از وکالت و مشاوره حقوقی و خانواده، مکلف هستند از پایانه فروشگاهی استفاده کنند.
🔹 با وجود این، با مراجعه به مطب خصوصی برخی از پزشکان، شاهد این هستیم که برخی از پزشکان پردرآمد از استفاده از دستگاه کارتخوان خودداری میکنند و مبلغ ویزیت را بهصورت نقدی دریافت میکنند و یا از روشهای دیگری برای فرار مالیاتی بهره میبرند.
🔸 در گزارش تفریغ بودجه سال ۹۹، میزان فرار مالیاتی پزشکان و وکلا اعلام شدهاست؛ نتایج بررسیها بیانگر آن است که از تعداد ۱۵۵ هزار و ۵۷۲ نفر مشمولین شناساییشده، صرفاً تعداد ۵۴ هزار و ۴۹۰ نفر معادل ۳۵ درصد مشمولین در سامانه مالیاتی ثبتنام کردهاند.
💡 لازم به توضیح است انجام ثبتنام مذکور بهمنزله استفاده از پایانههای فروشگاهی نیست!/خبرگزاری تسنیم
✍🏼 با وجود الزام قانونی و اعلام این که عدم نصب کارتخوان، ظن قانونی فرار مالیاتی و برخورد با متخلفان را به دنبال دارد، تنها بخشی از پزشکان اقدام به نصب کارتخوان کردهاند. علاوه بر آمار پایین مشارکت پزشکان، افرادی هم که اقدام به نصب کارتخوان کردهاند با توسل به شیوههای مختلف سعی در دور زدن قانون و فرار از پرداخت مالیات هستند.
#نظام_سلامت
💠به کانال نشر آثار استاد رائفی پور بپیوندید 👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1707147264Cb54b6c0cea