🔲
تیتر فعلا این باشه: آشوب
18 تیر 1378؛ سوءاستفاده خارجی از تغییرات اجتماعی و منازعات سیاسی ایران
🔻برخی معتقدند سرویسهای اطلاعاتی خارجی پیشتر نیز با توجه به تغییرات اجتماعی بهوجودآمده در سال 78، از طریق نفوذ در جامعه ایران و همچنین فریب بخشی از دستگاه اطلاعاتی به دنبال پروژه ملتهب کردن جامعه حرکت کرده بودند؛ اتفاقی که تا حدی نتیجهبخش بود و در سایه بیتوجهی جریانات سیاسی موجب افزایش رقابتها و سوءتفاهمها شد.
🔻این سرویسها در ادامه با به خط کردن مجدد وابستگان نظام پیشین و منافقین و تزریق آنها به صفوف متحصنان و معترضان کوشیدند آنها را به انجام اقدامات رادیکال سوق دهند. از نگاه غرب و متحدانش منازعه قدرت در درون ایران فرصت بیبدیلی برای تغییر نظام سیاسی با حضور برخی طیفهای دوم خرداد فراهم آورده بود. این
گروهها در بخشی از دولت همانند وزارتخانههای امنیتی حضور داشتند و به زعم خود میتوانستند با تسلط بر دیگر نهادها یا بر تمام آنها استحاله یا براندازی را رقم بزنند.
بیعقلی در حمایت از اعتراضات سال 88
🔻 با پیروزی اوباما در انتخابات آن دسته از ایرانیان و بهاصطلاح اصلاحطلبان که در انتظار فرصتی مطلوب برای بهبود رابطه با آمریکا بودند، به این رویکرد اوباما دل بسته بودند و این رویکرد برایشان منطقی و عقلانی بهنظر میرسید. البته در این میان احمدینژاد هم بهصورت چراغخاموش درپی رابطه با آمریکا بود.
🔻اوباما که پیش از انتخابات سال 1388، دو نامه برای آیتالله خامنهای نوشته بود و به گفته موسویان با پاسخی محترمانه و مثبت مواجه شده بود، بعد از انتخابات رویکردش را تغییر داد. در آن زمان دولت آمریکا فرصت بیسابقهای در تلویزیون صدای آمریکا در اختیار نمایندگان اپوزیسیونی قرار میداد که تنها درپی سرنگونی حکومت ایران بودند. شرکتکنندگان در
برنامههای تلویزیونی صدای آمریکا به افرادی که درگیر نافرمانی مدنی و اعتراضات ضددولتی در داخل ایران بودند، رهنمود میدادند تا چگونه علیه حکومت دست به شورش بزنند.
خیال خام؛ تئوریپردازیهای ترامپ
🔻اغتشاشات و آشــوبهای دیماه 1396 یکی از توطئههای ناکام دشمنان جمهوری اسلامی بود که با محوریت آمریکا طراحی و با همدســتی عوامل خارجی و داخلی آن به اجرا گذاشــته شد و البته ناکام ماند. عملیات «همگرایی نتیجهبخش» اسم رمزی بود که مثلث آمریکاییها و صهیونیستها بهعنوان طراحان و سعودیها بهعنوان حامیان مالی و منافقین بهعنوان پیادهنظام این جریان با همکاری هم قصد ایجاد آشــوب و فتنه را در کشور داشتند؛ هدفی که در آن با استف
اده از مطالبات مردم و دغدغههای بحق آنان بهعنوان بهانهای برای اجتماعات خیابانی و درنهایت با هدف بهرهبرداری به نفع خود بتوانند به اهداف شوم خود دست پیدا کنند.
1401؛ براندازی نشدنی
حفظ ناامنی در تهران= تامین منافع واشنگتن در وین!
🔻حالا اما جو بایدن، چهلوششمین رئیسجمهور آمریکا که در برخی محافل رسانهای این کشور به «رئیسجمهور چرتزن در جلسات مهم» معروف شده است، در روزهایی که درصد ناآرامیهای خیابانی در شهرهای ایران تقریبا به صفر نزدیک شده است، در جمع براندازان و سطلنتطلبان ایالت کالیفرنیا گفته: «آنچه در ایران بیدار شده مرا متحیر کرده است! فکر نمیکنم تا مدت زمان بسیار بسیار ط
ولانی آرام شود.»
🔻در این روزها که میتوان گفت بخش قابل توجهی از ناامنیهای خیابانی در ایران فروکش کرده، فعالیتها و اظهارنظرهای مقامات کاخ سفید ادامه داشته است.
آبان 98 اوج جنگ هیبریدی
🔻آمریکا با اعمال تحریمهای گسترده علیه ایران، تهران را مجبور به اجرای سیاستهایی کرد که میتوانست در چهارچوب ریاضت اقتصادی دیده میشدند. از سوی دیگر واشنگتن و متحدانش در حوزه رسانهای و فضای مجازی با حمایت از پناهندگان سیاسی و همچنین سازمان منافقین کوشیده بود با ایجاد کمپین اطلاعات دروغ جامعه ایران را تحتتاثیر قرار دهد. همزمان با این اقدامات تحریمی و روانی، آمریکا تلاش کرده بود در چهارچوب جنگ هیبریدی با ایجاد مناطق بیثبات در اطراف ایران زمینه ارسال تسلیحات به کشور را تسریع کند. حضور داعش طی سالهای 2014 تا 2017 در عراق باعث تضعیف این کشور و گسترش تسلیحات در جامعه این کشور شده بود که سرریزهای آن ایران را نیز تحتتاثیر قرار داده و به بازار غیرقانونی فروش اسلحه در ایران رونق بخشیدند. آمریکا امید داشت این تسلیحات در هرحال به دستان بخشی از مخالفان دولت نیز خواهد رسید.
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•