🥦۱۵ تیر جشن خام خواری🥦
هواداران این نوع از تغذیه در قرن ۲۰ میلادی به اوج تعداد خود رسیدند و چون گمان می کردند که میوه ها در درمان بسیاری ازبیماری ها موثرند آنهارا به رژیم غذایی خودافزودند.
🥬جشن خام خواری یا به روایت ابو ریحان بیرونی در کتبی که دارد یک جشن باستانی بوده و از رسوم این جشن دوری کردن از غذاهای پختنی می باشد. آنچه بین تمام سبک های خام خواری مشترک است این است که:به غذایی خام میگویند که بیش از ۴۶ درجه سانتیگراد به آن حرارت نداده باشند و آن را فریز نکرده باشند .این جشن به منظور مصرف خام گیاهان،میوه ها و سبزیجات است
🥦•◈◈◈◈◈◈◈◈◈•🥦
ارسالی از غزل عقدکی
•●
خبرگزاری پانا شهرضا●•
•●____کلیک کنید👆_____●•