🫕آیا میدانید چرا هنگام طبخ غذا از دم کنی روی ظروف استفاده می شود :
✍دم کنی وسیله ای است که کار باز بودن درب غذا و گذاشتن درب آن را بعد از پختن انجام می دهد درواقع سموم را دفع و مواد مفید را نگه داری میکند و اجازه دفع نمی دهد.دم کنی باید از جنس حصیر ،پارچه های پنبه ای و نخی باشد .
🚫امروزه دم کنی ها از جنس پشم شیشه می باشد و باعث می شود سموم پشم شیشه وارد غذا و سپس وارد بدن ماشود .که این سموم عوارضی سوء برای ما ایجاد میکند از جمله ایجاد ناراحتی های معده و سینه که شایع می باشد.
سفارش از ادمین🌸
@zdelrezai🌸
🌏
سفارش ازسایت www.panpe.ir
🔴 از
#کارخانه_به_خانه
✅️
اگر محصولات رو پیدا نمیکنید بزنید رو این لینک.👇
https://eitaa.com/panpeir/4185
.