#خورشت_بادمجان_شکم_پر
مواد لازم:
بادمجان سرخ شده که از وسط با چاقو برش خورده باشد 3 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
رب گوجه و نمک و فلفل و آبغوره و زعفران به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را نگینی خورد کرده و نصفه آنرا تفت میدهیم سپس گوشت را به آن اضافه کرده و بعد از تفت دادن، رب گوجه را اضافه میکنیم
خیلی کم آب میریزیم و ده دقیقه تا یک ربع میگذاریم تا گوشت مزه دار شود و آب آن کاملا چیده شود.از مواد گوشتی درون بادمجان ها میگذاریم.بقیه پیاز را با کمی رب و زردچوبه تفت میدهیم و کمی آب میریزیم
نمک و آبغوره اضافه میکنیم.و بادمجانها را کنار هم در سس میچینیم.کمی زعفران زده و با حرارت ملایم میگذاریم تا بادمجانها کمی پخته شوند.
🍲