فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 کپشن چندتا نکته مهم داره🍋🍋 🌺حتما درست کنید بافتش خیلی لطیف و نرمه🍓🍋 بریم برای رسپی: آرد:۲۶۰ گرم نشاسته ذرت:۲۰گرم بکینگ پودر:۲ق چ نمک:یک پینچ شکر۲۰۰گرم کره:۶۰ گرم روغن:۸۰گرم شیر:۵۵گرم آب لیموترش تازه:۷۰گرم زست لیمو(رنده پوست لیمو):۱/۵ ق چ 🔴🔴نکته مهم برای قالب قالبتون رو که خوب کره مالی کردید و آردپاشی کردین بذارید داخل یخچال نیم ساعت و بعد مایع کیک رو بریزین ❤️ زمانی که کیکتون کامل پخت اجازه بدین خنک بشه و بعد به راحتی از قالب درمیاد😉😍 برای تزیینش من از خامه قنادی و شکلات سفید و تکه های میوه استفاده کردم😋😋🍋🍋🍋🍋🍓🍓🍓🍓 🧑‍🍳آشپزباشی🧑‍🍳