آموزش
#کیک_لیمو 😋😍
کپشن چندتا نکته مهم داره🍋🍋
🌺حتما درست کنید بافتش خیلی لطیف و نرمه🍓🍋
بریم برای رسپی:
آرد:۲۶۰ گرم
نشاسته ذرت:۲۰گرم
بکینگ پودر:۲ق چ
نمک:یک پینچ
شکر۲۰۰گرم
کره:۶۰ گرم
روغن:۸۰گرم
شیر:۵۵گرم
آب لیموترش تازه:۷۰گرم
زست لیمو(رنده پوست لیمو):۱/۵ ق چ
🔴🔴نکته مهم برای قالب
قالبتون رو که خوب کره مالی کردید و آردپاشی کردین بذارید داخل یخچال نیم ساعت و بعد مایع کیک رو بریزین ❤️
زمانی که کیکتون کامل پخت اجازه بدین خنک بشه و بعد به راحتی از قالب درمیاد😉😍
برای تزیینش من از خامه قنادی و شکلات سفید و تکه های میوه استفاده کردم😋😋🍋🍋🍋🍋🍓🍓🍓🍓
🧑🍳آشپزباشی🧑🍳