☕️🍮چای کاراملی🍮☕️
نکتهها: اگر نمیتونید به سرعت این کارو انجام بدین با مقدار کم شکر شروع کنید .چون اگر شکرِ داغ سرد بشه دمنوش ها بهش نمیچسبن .
💚نکته ی دیگه این که به هیچ عنوان شعله ی گاز رو زیاد نکنید چون شکر میسوزه و طعمش تلخ میشه .
💚بلافاصله بعد از این که دیدید همه ی دانه های شکر آب شدن از روی حرارت بردارید و داخل قالب بریزید .
💚اگر قالب نداشتید چوب ها روی کاغذ روغنی بچینید و از مایع روی اونها بریزید و بعد سریع تزیینش کنید .
آموزش #آشپزی@parvaanehaayevesaal
🍞🍳🍎