#حلوا_خرما:
آرد گندم ۱۵۰g__خرما ۵۰۰g__روغن مايع۱۲۰g__
گلاب ۲ق س__ زعفران دم كرده ۱ق م__پودر پسته__پودر بادام
آرد را دو بار الك ميكنيم و تفت ميدهيم تا رنگ آن مايل به قهوهاي شود.روغن را به آرد ميافزاييم و خوب هم ميزنيم.خرما را از هسته جدا ميكنيم، با گلاب و زعفران دم كرده به آرد تفت داده شده ميافزاييم و با قاشق بزرگي آن را هم ميزنيم.بعد از اين كه مواد كاملاً با هم مخلوط شد، ظرف محتوي حلوا را از روي حرارت برميداريم تا حلوا كمي سرد شود(در اين مرحله اگر حلوا را ورز دهيد بهتر است).از حلوا در ظرف مناسبي ميريزيم و با پودر پسته و پودر بادام تزيين ميكنيم.