توپک مرغ پنیری
برای درست کردن این توپکهای خوشمزه،یک عدد سینه ی مرغ که استخوان و پوست نداره رو خرد کنید و به همراه یک عدد پیاز رنده شده(آبشو کامل بگیرید)+دو ق غ آرد(آرد نانوایی یا شیرینی پزی)+ مقداری نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن و پودر سیر داخل غذاساز بریزید و انقدر مخلوط کنید که خمیر چسبناکی بدست بیاد.
حالا از مواد به اندازه یک ق غ سر پر بردارید،در دستتون باز کنید(بهتره هر بار دستتون رو کمی خیس کنید تا مواد به دستتون نچسبه)،بینش یکم پنیر پیتزا یا چدار یا موزارلا بذارید و بعد مواد رو ببندید و مثل توپ گرد کنید.وقتی همه مواد رو پیچیدید،توپکها رو اول در تخم مرغ که با چنگال خوب هم زدید بزنید و بعد در آرد سوخاری بغلتونید.نیم تا یک ساعت در یخچال بذارید بعد در یک قابلمه کوچیک روغن بریزید تا ارتفاع روغن زیاد باشه و توپکها رو در روغن داغ شناور سرخ کنید.
هر بار دو یا سه توپک بیشتر در روغن نندازید تا روغن سرد نشه و کف نکنه. روغن کاملا داغ باشه و با حرارت متوسط سرخ کنید.بعد از سرخ شدن در صافی بذاریدشون تا روغن اضافه گرفته بشه و تا گرمه با سس دلخواه سرو کنید.
نکته:از سینه ی بوقلمون هم میتونید استفاده کنید.
نکته:اگر غذاساز ندارید،از مرغ چرخکرده استفاده کنید و خوب ورز بدید تا خمیری بشه.