کیک صبحانه🌺🌺
موادلازم:
3 عدد تخم مرغ
1 فنجان شکر
2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
1 لیوان روغن
1 لیوان شیر
2 فنجان آرد
1 ق چ وانیل
1 ق چ بیکینگ پودر
برای سس:
200 میلی لیتر خامه
150 گرم شکلات شیری تیره
میتونید از پودینگ شکلات استفاده کنید.خامه را گرم کنید تا جوش بیاید. و اجاق گاز را خاموش کنید. سپس شکلات تخته ای را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا ذوب شود.
برای کیک :
تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید. سپس روغن و کره ذوب شده و شیر را اضافه کنید. سپس آرد الک شده و بیکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید دستی و در یک جهت مخلوط کنید. مواد کیک را در قالب کیک که چرب شده بریزید. در فر 180 درجه که از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت بزارید و آنرا با خلال دندان تست کنید تا کاملا پخته شود و آن را از فر خارج کنید. بگذارید خوب خنک شود. بعد از خنک شدن ، آن را از طول برش دهید ، هر برش را با سس شکلات اغشته دهید و به یکدیگر بچسبانید. آخرین سس باقی مانده را روی آن بریزید و بعد از خنک شدن سس ، به یکدیگر می چسبد و آماده سرو می شود. بزارید داخل یخچال به مدت یک ساعت. نوش جان😋
👩🍳👩🍳〰〰〰〰👩🍳👩🍳