کیک صبحانه🌺🌺 موادلازم: 3 عدد تخم مرغ 1 فنجان شکر 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده 1 لیوان روغن 1 لیوان شیر 2 فنجان آرد 1 ق چ وانیل 1 ق چ بیکینگ پودر برای سس: 200 میلی لیتر خامه 150 گرم شکلات شیری ​​تیره میتونید از پودینگ شکلات استفاده کنید.خامه را گرم کنید تا جوش بیاید. و اجاق گاز را خاموش کنید. سپس شکلات تخته ای را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا ذوب شود. برای کیک : تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید. سپس روغن و کره ذوب شده و شیر را اضافه کنید. سپس آرد الک شده و بیکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید دستی و در یک جهت مخلوط کنید. مواد کیک را در قالب کیک که چرب شده بریزید. در فر 180 درجه که از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت بزارید و آنرا با خلال دندان تست کنید تا کاملا پخته شود و آن را از فر خارج کنید. بگذارید خوب خنک شود. بعد از خنک شدن ، آن را از طول برش دهید ، هر برش را با سس شکلات اغشته دهید و به یکدیگر بچسبانید. آخرین سس باقی مانده را روی آن بریزید و بعد از خنک شدن سس ، به یکدیگر می چسبد و آماده سرو می شود. بزارید داخل یخچال به مدت یک ساعت. نوش جان😋 👩‍🍳👩‍🍳〰〰〰〰👩‍🍳👩‍🍳