گوشفیل 🌺🌺 توجه توجه 👇👇👇 (👩‍🍳👩‍🍳در دستور بعدی مراحل آماده سازی شهد رو میزارم👩‍🍳👩‍🍳) . از ليوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید. . مواد لازم: نصف ليوان آب گرم . 1/4لیوان کره آب شده . 1 عدد زرده تخم مرغ . 1 قاشق چایخوری وانیل شکری . 1/4قاشق مرباخوری سرکه . 1 قاشق سوپخوری شکر . 1قاشق غذاخوری خمیر مایه . حدود2 ليوان ( شاید کمتر یا بيشتر استفاده شود) . 1 پنس نمک . طرز تهیه: ابتدا آب گرم را با شکر و خمیر مایه را مخلوط کنید وبزارید 10 دقیقه بماند تا عمل تخمیر انجام شود. 2لیوان آرد ، کره ، زرده تخم مرغ ، وانیل و نمک و سرکه سفید را با هم مخلوط کنید ، سپس مخلوط خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید و هم بزنید وورز بدید و اگه چسبندگی داشت کمی آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد وبه دست نچسبد روی خمیر را پوشانده و 45 دقیقه استراحت بدید ، سپس آن را به دو قسمت تقسیم کنید و روی سطح کار را پودر نشاسته پاشیده و خمیر را با وردنه باز کنید وطبق ویدئو به شکل مربع یا دایره برش بزنید و در روغن داغ شناور با حرارت متوسط سرخ کنید(مرتب بالشتکها رو در روغن پشت ورو کنید تا رنگ آن طلایی شود ). سپس در صافی گذاشته تا روغن اضافه آن گرفته شود سپس روی آن عسل وکنجد ریخته و اگه دوست داشتید میتونید در شهد گذاشته وبعد سرو کنید .نوش جان 👩‍🍳👩‍🍳〰〰〰〰〰〰👩‍🍳👩‍🍳