فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان باگت مواد لازم : آرد نان فانتزی : 400 گرم بهبود دهنده : نصف قاشق چ شکر : نصف ق غ شیر ولرم : 150 گرم آب ولرم : 100 گرم خمیرمایه فوری : 10 گرم روغن مایع : 20 گرم نمک : نصف ق چ طرز تهیه : ابتدا خمیرمایه را با شکر و آب ولرم مخلوط کرده به مدت 10 دقیقه میزاریم تا عمل بیاد. آرد بهبود دهنده و نمک و مخلوط کنید خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کنید و هم بزنید شیر و کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاد. بمدت 15 دقیقه ورز بدید بعد از دو دقیقه ورز دادن روغن مایع رو اضافه کنید.تست پنجره رو حتما انجام بدید. ظرفتونو چرب کنید خمیرو بمدت 1تا 1/5 ساعت روشو بپوشونید بزارید استراحت کنه تا حجمش دوبرابر بشه. بعد سینی فرتونو چرب کنید. خمیر و به چونه های 100 گرمی تقسیم کنید پهن کنید و طبق فیلم بپیچید و داخل سینی فر قرار بدید( طبق عکس) باز روشو بپوشونید تا نیم ساعت حجمش دوبرابر بشه و داخل فر 200 درجه بمدت 20 دقیقه بپزید. قبل ازاینکه داخل فر بزارید با اسپری آب بپاشید و اگه دوست داشتید کنجد بزنید. ظرف آب داخل فر یادتون نره بعد از 10 دقیقه ظرفو از فر خارج کنید.