کیک شیفون شکلاتی آرد قنادی 1 و یک سوم لیوان شکر دانه ریز 1لیوان پودرکاکائو 3 ق غ آب جوش نصف لیوان نشاسته ذرت 3 ق غ بکینگ پودر 1ق غ سرصاف روغن مایع 1لیوان تخم مرغ 4 عدد تمام مواد رو یکساعت زودتر آماده کرده و روی میزمیچینیم،حالا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب هم میزنیم تا حجیم بشه و رنگش روشن ومیذاریم کنار،بعد سریع مواد خشک رو با هم مخلوط و الک میکنیم اینم میذاریم کنار،حالا روغن مایع رو اضافه کرده و هم میزنیم و بعد از اون آبجوش رو کم کم اضافه کرده و تند تند هم میزنیم و در نهایت مواد خشک رو الک کرده و اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم تا یکدست بشه،توی قالب ریخته و در فر 180 درجه به مدت 45تا 50 دقیقه قرار میدیم تا بپزه،قالب مناسب برای این کیک 18الی 20سانت هستش که اینجوری تا لبه قالب کیک بالا میاد،خودم قالب 22سانت داشتم و توی اون ریختم و حدودا 7سانت پف کرد،بعدم میذارم روی توری تا خنک بشه و برش بزنم و فیلینگ بذارم و تزیین کنم 💕💙💕