‌ 🍊دستور پخت مربا زردآلو مواد لازم برای مربا زردآلو : زردآلوی سفت 1 کیلو شکر 900 گرم گلاب نصف استکان زعفران آب گرفته غلیظ یک قاشق غذاخوری آبلیمو (جوهر لیمو)یک قاشق سوپخوری (کمی) طرز تهیه مربا زردآلو : اگر زردآلوها سفت باشد خیلی بهتر است. شکر را در آب می ریزیم و می‌گذاریم بجوشد اما قوام نیاید. زردآلوها را که از وسط نصف کرده‌ایم درون شربت می ریزیم و به مدت 5 دقیقه می جوشانیم اگر زردآلوها نرم تر بود مدت خیلی کمتری می جوشانیم. اکنون زیر حرارت را خاموش می کنیم و گلاب و آبلیمو و زعفران را اضافه می کنیم و پس از سرد شدن درون شیشه ریخته و در جای خنک قرار می دهیم.