ماقوت زعفرانی
نشاسته ی گل ۴ ق غ خ
آب سرد ۴ لیوان
شکر یه لیوان
گلاب نصف لیوان
کره یه ق غ خ
زعفران دم کرده دو ق غ خ
خلال بادم به مقدار لازم
زرشک به دلخواه
ابتدا شکر آب و نشاسته رو میزاریم روی حرارت هم میزنیم تا شکر و نشاسته حل بشه وقتی به قوام اومد زعفران و گلاب و کره و خلال بادوم اضافه میکنیم با حرارت کم حدود ۴۵ دقیقه هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسه وقتی حرارت خاموش میکنیم زرشک اضافه میکنیم بعد داخل ظرف سرو میکشیم.