8.24M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
مواد لازم 1 بسته مخمر 80 گرم کره (نرم شده) 3 و نیم قاشق غذاخوری شکر 1 فنجان چایخوری شیر گرم 2 تخم مرغ 1 بسته وانیل کمی نمک نزدیک به 3 فنجان آرد (به تدریج اضافه کنید مقدار آرد تقریبی هست ممکنه کمتر باشه) شیر خمیرمایه ونمک را درون کاسه مخلوط کرده چند دقیقه استراحت دهید تا خنیر مایه عمل بیاد. . سپس وانیل تخم مرغ کره اضافه می شود و آرد را به صورت کنترل شده اضافه می کنیم. پس از ورز دادن کامل ،در ظرف را زده و به مدت 20 دقیقه در جای گرم نگه داشته تا حجم ان دو برابر شود. سپس قطعات کوچک به اندازه نارنگی از خمیر بریده و به خوبی گرد شود.مجدد قطعات کوچک را 20/25 دقیقه استراحت دهید سپس در روغن زیاد بپزید تا کاملا سرخ شود. بعد از سرخ کردن ، آنها را روی یک دستمال ببرید.بعد از خنک شدن ، می توانید با خامه یا مارمالاد یا پودینگ به دلخواه پر کنید در اخر پودر قند بپاشید. نوش جان❤ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦