❇️مواد لازم 💠شیر...۳لیوان 💠شکر...۷ق غ 💠وانیل... نوک ق چ 💠خامه صبحانه... نصف لیوان 💠پودرژلاتین... ۲ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید)‌ ‌ ❇️‌روش تهیه 1⃣ابتدا نصف لیوان از شیر برمیداریم و با 2ق.غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری می ذاریم تا بنماری بشه. 2⃣حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه. 3⃣حرارت رو خاموش می کنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه می کنیم. 4⃣خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش می کنیم. 5⃣کمی که خنک شد میذاریم یخچال به مدت دو تا سه ساعت که آماده بشه. ❇️نکته ⏺ هرلایه رو باکمک چندقطره رنگ خوراکی به رنگ دلخواه دربیارید 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳