#ترفند🌸🍃
بادمجانها را در آب سرد و نمک بریزید و یا روی تکههای بادمجان نمک پاشیده و بگذارید سی دقیقه بماند بادمجان را با آب سرد شسته و با یک حوله کاغذی خشک کنید و بعد در روغن داغ بیاندازید با این کار هم تلخی بادمجان گرفته میشود و هم روغن کمتری مصرف میشود ...
استفاده از سفیده تخممرغ هم راه دیگری برای سرخکردن بادمجان است یک عدد سفیده را کاملا هم بزنید با قلمو یا غلطاندن تکههای بادمجان را به آن آغشته کرده و سپس در حرارت بالا سرخ کنید خواهید دید که روغن اضافی جذب غذا نمیشود ...
•
به دوستاتونم بفرستین💌
#ترفند #خلاقیت