#سالاد_ذرت_و_لبو
🔷مواد لازم
🔹ذرت پخته یا کنسرو ذرت یک و نیم پیمانه
🔹جعفری خرد شده ۳ پیمانه
🔹پیازچه خرد شده (ساقه سفید) یک دوم پیمانه
🔹لبو پخته یا ترشی لبو ۱ پیمانه
🔹فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
🔹نمک یک و نیم قاشق چایخوری
🔹آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری
🔹روغن زیتون – ۳ قاشق غذاخوری
♨️طرز تهیه
جعفری خرد شده را در ظرفی کم عمق بریزید. ذرت پخته شده را روی جعفری به شکل گل در آورید. لبو خرد شده را در کنار ذرت و در کنار لبه ظرف بچینید. بعد پیازچه خرد شده را به شکل های مختلف روی جعفری بچینید. می توان با هماهنگی رنگ ها (سبز، زرد، قرمز و سفید) تزئینات زیبایی انجام داد (منظور رنگ مواد اولیه) روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید.