🔷مواد لازم 🔹ذرت پخته یا کنسرو ذرت یک و نیم پیمانه 🔹جعفری خرد شده ۳ پیمانه 🔹پیازچه خرد شده (ساقه سفید) یک دوم پیمانه 🔹لبو پخته یا ترشی لبو ۱ پیمانه 🔹فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری 🔹نمک یک و نیم قاشق چایخوری 🔹آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری 🔹روغن زیتون – ۳ قاشق غذاخوری ♨️طرز تهیه جعفری خرد شده را در ظرفی کم عمق بریزید. ذرت پخته شده را روی جعفری به شکل گل در آورید. لبو خرد شده را در کنار ذرت و در کنار لبه ظرف بچینید. بعد پیازچه خرد شده را به شکل های مختلف روی جعفری بچینید. می توان با هماهنگی رنگ ها (سبز، زرد، قرمز و سفید) تزئینات زیبایی انجام داد (منظور رنگ مواد اولیه) روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید.