فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ ارد ۱ پیمانه شکر ۲ قاشق شیر یک پیمانه سرخالی بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل یک سوم ق چ تخم مرغ ۱ عدد روغن ۳ قاشق نمک یک پنس ‌ ارد و بکینگ پودر و نمک رو باهم مخلوط و سه بار الک کنید .تخم مرغ،وانیل ،شکر،روغن مایع و شیر و باهم مخلوط کنید و با همزن دستی تا جای که دونه هاش شکر اب بشه هم بزنید و بعد ارد رو بهش اضافه کنید کف تابه ی نچسب رو کمی چرب کنید و یه ملاقه از مایع پنکیک رو وسط تابه بریزید، شروع به حباب زدن میکنه بعد از دو دقیقه برش گردونید تا طرف دیگه هم بپزه و طلایی بشه توجه داشته باشید که حرارت متوسط باشه بعد از پخت پنکیک میتونید به دلخواه با میوه ، نوتلا یا عسل سرو کنید. ‌نوش جانتون❤ ‌..