رول مرغ😋
مواد لازم🔻
شیر 1.15 لیتر (4.7 فنجان)
3 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخورے روغن آرد ذرت
720 گرم (5.8 فنجان)
آرد 450 گرم (3.6 فنجان) (همه منظوره)
3 قاشق غذاخورے بیڪینگ پودر
3 قاشق چایخورے فلفل چیلی
3 قاشق چایخورے نمک
3 سینه مرغ
پنیر سوئیس
ژامبون
روغن
طرز تهیه🔻
شیر ، تخم مرغ ، روغن را بزنید. آرد ذرت ، آرد ، نمک ، بڪینگ پودر و فلفل را مخلوط ڪنید. مخلوط شیر را بریزید و خوب مخلوط ڪنید. سینه مرغ را به 2 قطعه برش دهید. مقابله به عقب روے هر دستپوش پنیر ، ژامبون قرار داده و رول ڪنید. هر رول را روے سیخ رشته ڪنید و آن را در سلفون بپیچید. به مدت 2 ساعت یخ بزنید. شیب رول مرغ منجمد در یک سیخ ڪباب به خمیر و عمیق سرخ.ڪنبد بعد بزارید داخل فر به مدک ۱۰ تا ۲۰ دقیقه ڪهمغز پخت بشه
⚠️نڪته داخل فر حتما یه ڪاسه ڪوچیک اب بزارید.