6.04M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
رول مرغ😋 مواد لازم🔻 شیر 1.15 لیتر (4.7 فنجان) 3 عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخورے روغن آرد ذرت 720 گرم (5.8 فنجان) آرد 450 گرم (3.6 فنجان) (همه منظوره) 3 قاشق غذاخورے بیڪینگ پودر 3 قاشق چایخورے فلفل چیلی 3 قاشق چایخورے نمک 3 سینه مرغ پنیر سوئیس ژامبون روغن طرز تهیه🔻 شیر ، تخم مرغ ، روغن را بزنید. آرد ذرت ، آرد ، نمک ، بڪینگ پودر و فلفل را مخلوط ڪنید. مخلوط شیر را بریزید و خوب مخلوط ڪنید. سینه مرغ را به 2 قطعه برش دهید. مقابله به عقب روے هر دستپوش پنیر ، ژامبون قرار داده و رول ڪنید. هر رول را روے سیخ رشته ڪنید و آن را در سلفون بپیچید. به مدت 2 ساعت یخ بزنید. شیب رول مرغ منجمد در یک سیخ ڪباب به خمیر و عمیق سرخ.ڪنبد بعد بزارید داخل فر به مدک ۱۰ تا ۲۰ دقیقه ڪه‌مغز پخت بشه ⚠️نڪته داخل فر حتما یه ڪاسه ڪوچیک اب بزارید.