#غذا_فوری
تا اونجایی که فهمیدم ترجمه میکنم جاهاییشو که اشتبا گفتم اساتید میگن 😈 پس برو بریم
اول که زعفرون با یخ میذاره (تا قشنگ رنگ پس بده)۱:مرغو با میخک و هل و دارچینو برگ بو و زنجبیلو هویچو گوجه و پیاز و سیر میپزه(اول ادویه رو یکم تفت میده بوشون که ازاد شد مرغو میذاره نمک میزنه با ابجوش میذاره بپزه)
۲:پیاز و اول یه خورده اب میریزه تا نرم شه بعدش روغن میریزه و کشمش (که قبلش تو اب خابونده)با زردچوبه و فلفلم و کمی زعفرون سرخ میکنه
۳:کف برنجم روغن و پیاز و سیر میریزه و تو برنجشم پودر هل و عصاره سبزیجات میریزه و زعفرون دیگه میذاره دم بکشه
مرغا وقتی پخت زعفرون مالی میکنه و بعدش سرخ میکنه و دیگه سرو میکنه اون بمب ادویه رو 😂نمیدونم میخک اونم با این حجمی که ریخت تو غذا اصن چی میشه مزش خیلی مزه تند و خاصی داره 🤔
#مرغ