#شیرینی محلی بژی کرمانشاه
ارد۴پیمانه
شکر۲.۳پیمانه
روغن جامد ومایع باهم نصف پیمانه
شیر ۱پیمانه سرخالی و دو ق غ
خمیرمایه ۲ ق چ سرخالی
نمک نصف ق چ
زردچوبه ۱ق غ
وانیل نصف ق چ
طرزتهیه
ابتدا شیر ولرم و خمیرمایه ویک ق شکر رو با هم مخلوط کرده میگذاریم تا خمیرمایه عمل بیاد
در ظرفی بزرگ ارد رو الک کرده +شکر+زردچوبه+نمک مخلوط میکنیم باهم وسط ارد رو گود میکنیم
روغن داغ و وانیل را اضافه کرده با دست ورز میدهیم تا گوله اس نمونه در مرحله آخر هم شیری که کنار گذاشته بودیم کنار تا خمیر مایه عمل بیاد اضافه میکنیم ورز میدهیم تا خمیر لطفی بدست بیاد اگر دیدید خمیر کمی خشک است به مقدار کم آب اضافه کنید
خمیر رو در دمای محیط یکساعت استراحت میدهیم هم میتونید قالب بزنید هم به روش سنتی با آبکش بهش فرم میدهیم و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ میکنیم