12.3M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
با صدا ببینید🔈 کره اطلس طلایی:250گرم کره پاستوریزه:50گرم تخم مرغ:1عدد پودر قند:125گرم شیر:1/5قاشق غذاخوری(یادم رفت فیلموشو بگیرم😅😅) بکینگ پودر:1/2قاشق غذاخوری آرد:انقدر بزنید تا به دستتون نچسبه(تقریبا500گرم) گردو،خرما و هل به مقدار لازم 3الی5ساعت در یخچال استراحت کنه دمای فر 150درجه بعد از 15دقیقه چک کنید و آمادست😍ارد و بکینگ پودر رو از قبل باهم الک کنیدمیتونید خرما رو یه مقدار تفت بدید تا ماندگاری شیرینی بیشتر بشه ولی بذارید سرد شه بعد استفاده کنیدشیر رو بعد از تخم مرغ اضافه کنیداگه دوست دارید به خرما یه مقدار گلاب و دارچین بزنیدخمیر باید 3الی5ساعت داخل یخچال استراحت کنه