⭕️
دولت قوی و لزوم فعال سازی مرکز بررسیها
🔹 مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری از جمله دستگاههایی است که از ابتدای تشکیل تا به امروز به جز جذب بودجههای قابل توجه و ارائه متونی غیرکاربردی و عمدتا نظری، کار چشمگیری انجام نداده و گرهی از مشکلات کشور را باز نکرده است و شاید به همین علت به چشم آقای رئیسی نیامده و هنوز امنیتیترین مهره اصلاحات ریاست آن را بر عهده دارد. این مرکز تا امروز پاتوق امنیتیهای اصلاحات بوده تا با خیال راحت در آن بنشینند و از بودجههای آن برای پیشبرد جنگ روانی قدرتطلبانه و بازیهای سیاسیکارانه استفاده کنند.
🔹 اما این مجموعه میتواند و باید چراغ راه
"دولت قوی" باشد و محل پیوند متخصصین انقلابی دانشگاه با هسته مرکزی دولت قرار گیرد.
🔹دولت رئیسی در سالهای پیش رو با انبوهی از کارهای برزمین مانده دولتهای قبل و مشکلات جدید روبرو خواهد شد. (ادامه خشکسالی و بیکاری و مهاجرت ناشی از آن و تبعات امنیتی اجتماعی آنها، فتنهانگیزیها و شورشهای قومیتی هدایت شده از خارج مرزها، ایجاد تنشهای پی در پی با همسایگان بواسطه دخالت قدرتهای فرامنطقهای و ...) که هدف تمامی آنها متوقف کردن این دولت در مسیر خدمترسانی و حل معضلات مردم است.
🔹شناخت و رصد این رویدادها و ارائه راهکار برای مهار این حرکات از جمله وظایف مرکز
"بررسیها" است و به همین علت شایسته است رئیس جمهور بدون تعلل و در اولین فرصت ممکن با انتصاب فردی چیره دست در پژوهشهای کاربردی و میدانی و صاحب دغدغهها و انگیزههای انقلابی به مدیریت این مرکز، آن را به کانونی فعال برای طراحی و انجام پژوهشهای ریشهای (مانند آمایش جمعیت، مهار بحران آب، مدیریت مطالبات قومیتی، فعالسازی دیپلماسی اقتصادی، سیاستگذاری کلان اشتغال و ...) تبدیل کند و با تهیه و ارائه گزارشها و پیشنهادات کاربردی، رئیس جمهور را در شناخت دقیق مسائل و هماهنگی دولت برای غلبه بر آنها یاری دهد.
✳️ مدیر دولت قوی به مرکزی قوی برای مشاوره و شناخت مسائل کلان کشور نیاز دارد و چرا این مجموعه
"مرکز بررسیهای راهبردی ریاست جمهوری" نباشد؟
@pas_kouchehaie_enghelab