🔲
♦️نکات مهم👇👇👇
دانشجویان گرامی🌹
۱- واحدهای طرح پویش۱، ۲، ۳ و ۴ هر کدام به میزان ۲ واحد و اختیاری برای تمامی مقاطع تحصیلی و بصورت رایگان ارائه شده اند. دانشجو از بدو ورود میتواند این واحدها را بترتیب شماره در ترم های مختلف اخذ نموده و پس از آن جهت معرفی از دانشگاه به سازمانها، ادارت، کارخانجات و .... به مدیر گروه و سپس معاونت پژوهشی اقدام نماید.
🔹توجه۱: واحد پویش با کارآموزی یا کارورزی که در چارت درسی شما آمده است متفاوت است و جایگزین آن نمیشود لذا در انتخاب آنها دقت نمایید.
🔹توجه۲: اخذ این واحدها کاملاً اختیاری است اما برای کسب تجربه کاری و فراهم شدن موقعیت استخدام میتواند مؤثر باشد. برخی دانشجویان از این شرایط استفاده کرده اند و تحصیل و اشتغال را تجربه کرده و با نشان دادن توانایی خود، از محل مربوطه حقوق هم دریافت میکنند. علاوه بر آن، طرح پویش برای فهم بهتر مطالب درسی به شما کمک خواهد کرد.
۲- دانشجویانی که رعایت کف و سقف واحد مجاز را نکرده باشند دچار مشکل آموزشی خواهند شد.
۳- دانشجویان کاردانی و کارشناسی که معدل یک ترم آنها کمتر از ۱۲ باشد در ترم بعد از آن حق انتخاب بیش از ۱۴ واحد را ندارند
۴- دانشجویان کاردانی و کارشناسی حق انتخاب کمتر از ۱۲ واحد را ندارند مگر آنکه ترم آخری باشند که در اینصورت باید تمام واحدهای باقیمانده خود را اخذ نمایند.
۵- دانشجویان کاردانی و کارشناسی که معدل ترم آنها از ۱۷ تا ۲۰ است (بشرط حداقل پاس کردن ۱۲ واحد در آن ترم) با نظر مدیر گروه میتوانند در ترم بعد از آن تا ۲۴ واحد اخذ نمایند.
۶- دانشجویان کاردانی و کارشناسی که تمامی نمرات آنها ثبت کارنامه شده است و با اخذ حداکثر ۲۴ واحد فارغالتحصیل میشوند و هیچ واحد دیگری برایشان باقی نمی ماند میتوانند تا ۲۴ واحد اخذ نمایند.
۷- دروس انس با قرآن و وصایا را میتوان علاوه بر سقف واحدهای مجاز، اخذ نمود.
۸- دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا در صورتیکه در مقاطع تحصیلی قبلی، درس انس با قرآن را نگذرانده باشند لازم است این واحد را انتخاب و پاس نمایند در غیر اینصورت دانشجویان دکترا حق شرکت در آزمون جامع و دانشجویان کارشناسی ارشد حق دفاع از پایان نامه را نخواهند داشت.
۹- دانشجویان کارشناسی ارشد در صورتی که در مقاطع تحصیلی قبلی درس وصایا را نگذرانده باشند لازم است این واحد را انتخاب و پاس نمایند در غیر اینصورت حق دفاع از پایان نامه را نخواهند داشت.
۱۰- شرایط معرفی به استاد:👇👇👇
🔹در صورتیکه نمرات تمام دروس دانشجوی کاردانی یا کارشناسی ثبت کارنامه شده باشد و تنها ۷ واحد از دروس نظری (عملی مانند آزمایشگاه، کارگاه، دروس شامل واحد عملی، تربیت بدنی، ورزش، پروژه، کارآموزی، کارورزی نباشد) برای فارغ التحصیل شدن باقی مانده باشد بدون ثبت نام ترم، دانشجو میتواند آنها را بصورت معرفی به استاد اخذ نماید و با مراجعه به استاد درس و اداره امتحانات، در زمانهایی که قبلاً پیام آن داده شده است امتحان داده و پس از کسب نمره قبولی، فارغ التحصیل شود. تعداد واحد ۷ میتواند با مجوز استان به ۸ واحد جهت معرفی به استاد افزایش یابد.
۱۱- پس از زمان حذف و اضافه، به هیچ وجه امکان تغییر تاریخ امتحان پایان ترم وجود نخواهد داشت لذا در صورتی که مشکلی در خصوص تاریخ امتحانات وجود دارد به مدیر گروه خود مراجعه نمایید تا در صورت لزوم اصلاح نمایند.
۱۲- قوانین و مقررات آموزشی را از مراجع ذیصلاح جویا شوید و به دیگران اعتماد نکنید. متأسفانه بسیاری از مشکلات آموزشی دانشجویان بدلیل عدم اطلاع یا اطلاعات ناقص یا اشتباه از مقررات آموزشی است.
۱۳- انتخاب واحد فقط و فقط تا زمان حذف و اضافه
🔻بسیار مهم👇👇👇
🔹پس از زمان حذف و اضافه ۲۳ بهمن، امکان انتخاب، حذف یا تغییر واحد به هر دلیل وجود ندارد لذا در این خصوص برنامه ریزی داشته باشید.
🔹در صورت عدم انتخاب واحد در مهلت مقرر (حذف و اضافه ۲۳ بهمن) متأسفانه امکان انتخاب واحد وجود نخواهد داشت و دانشجو باید مرخصی با احتساب سنوات درخواست نماید.
۱۴- مهلت ثبت نمره پروژه و کارآموزی برای دانشجویان کارشناسی و کاردانی بصورت زیر است:👇
🔹در صورت تأخیر حتی یک روز (و حتی وجود تعطیلی)، مشمول تمدید پروژه یا کارآموزی و پرداخت هزینه آن خواهید شد لذا توجه و دقت داشته باشید.
🔹انتخاب پروژه یا کارآموزی در ترم مهر هر سال: مهلت ثبت نمره تا ۳۱ تیر سال بعد
🔹انتخاب پروژه یا کارآموزی در ترم بهمن هر سال: مهلت ثبت نمره تا ۳۰ آذرماه سال بعد
🔹انتخاب پروژه یا کارآموزی در ترم تابستان: مهلت ثبت نمره تا ۳۰ آذرماه همان سال