چگونه فرزندان خود را به نماز علاقه مند کنیم🌸🌸🌸
طرح و گفتگو درباره نماز
اگر والدین در حضور کودک و نوجوان، مسایل و معارف مربوط به نماز را طرح و درباره آن گفت و گو کنند، به طور غیر مستقیم بر آن ها تأثیر خواهد گذاشت، صحبت و گفت و گو درباره نماز می تواند در قالب شعر و سرود، قصه و حکایت، توضیح مطالب مربوط به نماز، طرح و نقاشی و مانند آن انجام شود تا در ذهن و روان کودک و نوجوان، اثر گذاشته و با توجه به حس کنجکاویای که دارند، خود به فعالیت فکری و عملی در این موضوع وا دار شوند.
ارتباط با دوستانِ نمازخوان
والدین سعی کنند با خانوادهها و افراد متدین، ارتباط و رفت و آمد داشته باشند، چرا که چنین خانواده هایی، فرزندان متدین و نماز خوانی دارند که می توانند بر افکار و اعمال کودک آنان، اثر مثبت و سازنده بگذارند.
نماز در حضور کودک و نوجوان
یکی از عواملی که میتواند باعث شوق و علاقه به نماز و آداب الهی در کودک و نوجوان شود، آموزش بصری است، زیرا این گونه آموزش ها به دلیل اثر بخشی و تأثیر بیشتر، موجب یادگیری، تغییر رفتار یا ایجاد رفتار تازه می شود. علاوه بر این، آموزش بصری عمیق تر بوده و دیرتر فراموش می شود و زودتر از آموزش های دیگر تأثیر می گذارد.
والدینی که هر چند وقت یک بار، کودک و نوجوان خود را با اخلاق حسنه و دعوت محبت آمیز به مساجد و اماکن مذهبی می برند، در علاقه مند کردن فرزندان خود به نماز، موفق تر از دیگرانند. البته این کار در صورتی موفقیت آمیز است که به خستگی و دلزدگی کودک و نوجوان منجر نشود.
ادامه دارد...
#از_لاک_جیغ_تا_خدا
@banomahtab
به مابپیوندین👆(درایتا)
♻️
#حامی_ایتا