🔴 انتقاد چهرههای اصلاحطلب از بستهشدن فضای آزاد رسانهای
🔰با بسته شدن برنامههای انتقادی رسانه ملی، چهرههای اصلاح طلب فراوانی نسبت به محدودیتهای ایجاد شده و تهدید آزادی بیان ابراز نگرانی کردند.
متن زیر تعدادی از مواضع آنها است(!):
🔹عباس عبدی: گفتمان دوم خرداد مواجههی آزادی با استبداد سیاسی دولت هاشمی بود، اقدامات اخیر دولت در فشار به رسانهها شباهت روحانی به هاشمی و دور بودن او از اندیشه خاتمی را نمایش میدهد. اصلاح طلبان با این رویه مخالفاند.
🔹محمدقوچانی: جامعه لیبرال تشکیل نخواهد شد مگر اینکه به آزادی همه احترام گذاشته شود، بسته شدن برنامههای جهان آرا، عصرانه و ثریا پیروزی اقتدارگرایی بر لیبرالیسم بود. دولت آقای روحانی بر پیکره نیمه جان آزادی رحم کند.
🔹حجاریان: فارغ از اینکه بستن برنامههای تلویزیونی با اعمال فشار خلاف دموکراسی و جامعه مدنی است باید به فقدان عقلانیت در دولت تاسف خورد. نزدیک به انتخابات اسفندماه، دولتی که برآمده از اصلاحات است متهم به دیوار کشیدن رسانه ای شده است. تندروها از این رخداد سواستفاده خواهند کرد و با این حربه پایگاه اجتماعی خود را گسترش میدهند.
🔹صادق خرازی: در پسابرجام محدود شدن فضای سیاسی و رسانهای تجربه شد. بهتر است از تکرار دوباره این سیاست شکست خورده جلوگیری شده و با باز شدن دوباره سه برنامه توقیفی به گردش آزاد اطلاعات احترام گذاشته شود.
🔹دهباشی: شعار حقوق شهروندی او باعث شد من مستندساز انتخاباتی روحانی لقب بگیرم. آقای روحانی دست خوش با این وعدههایتان
🔹سایت انتخاب: اقدام سلبی علیه برنامههای انتقادی از طریق شمخانی پیگیری شده است. یک منبع آگاه گفت رئیس جمهور نه تنها با بسته شدن این برنامه ها مخالف است که معتقد بوده باید در جهت گسترش آزادی بیان برنامههای انتقادی دیگری هم با رویکرد منصفانه روی آنتن بروند.
🔹همچنین روزنامه های شرق، ابتکار و آفتاب در اقدامی هماهنگ تیتر یک خود را به این جمله روحانی اختصاص دادند: خدایا پناه میبرم به تو از بستن دهان منتقدان! آنها در سرمقالههای خود خواستار احترام دولت به تکثر آرا و شنیدن نظر مخالفان شدند.
🔸متاسفانه مطالب فوق واقعیت ندارد و برآمدههای از ذهنی است که به شعارهای آزادی بیان اصلاحطلبان باور داشته و تصور میکرده فردای اعمال فشار دولت علیه برنامه های انتقادی، مدعیان آزادی چنین مواضعی خواهند گرفت.
💠کانال خبری - تحلیلی پلاک :👇
🌐
@pelakdez