.. ✅✅ مواد غذایی کپک زده رو چیکار کنیم ؟ ▫️پنیر سفت : اگه تا ۲ و نیم سانت اطراف و زیر ناحیه کپک زده پنیرهای سفت رو جدا کنید ، میتونید قسمتهای باقیمونده رو مصرف کنید . ▫️پنیر نرم : اگه تو پنیر خامه‌ای یا همه انواع خرد شده ، بریده شده و قطعه‌قطعه ، کپک دیدید ، همه‌اش رو دور بریزید . ▫️گوشتهای ورقی ، بیکن یا هات‌داگ ، خوراک و باقیمانده گوشت و مرغ پخته شده ، پاستا و غلات پخته شده ، ماست و خامه‌ترش ، مربا و ژله . نان وخوراکیهای پخته‌شده ، کره بادام‌زمینی ، حبوبات و آجیل ، تو این مواد اگه کپک دیدید ، فورا دور بریزین ! چون کپک قطعا به لایه‌های زیریشون هم ، نفوذ کرده است . + اگه کپک روی میوه‌ها و سبزیجات نرمی مثل : خیار، هلو و گوجه دیدید ، کاملاً دور بریزید .✔️ ☑️☑️ 👨‍⚕ 💉💊🩺 ‌‌‎‎‎‎‌🌷❖═▩◕✿🕯️✿◕▩═❖‌🌷 ❣.•°``°•.¸.•°``°•.❣💜 ‎‌‎ 📚 https://eitaa.com/joinchat/2125201763C9d6e859d22🖌       •.¸            ¸.•            °•.¸¸.•°`             ¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)          (¸.·´    (¸·´      ♥️ ╭┈────『🌻』 ╰┈➤ •🌻•✾• •✾•🌻• 𝗝𝗢𝗜𝗡☞ ❤️‌ ✦⃟░⃟‌‌‌‌‌‌‌‌✮‎. 📙 https://ble.ir/drali_mokarrami19 🖍 ❖️⃟࿐ ‌♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ    ❆┈•𝑱𝒐𝒊𝒏 𝑷𝒍𝒆𝒔𝒂𝒆•┈❆ ❥•✦◍❁♥️⃝⃔⭐∞❁◍✦•❥