..
✅✅
مواد غذایی کپک زده رو چیکار کنیم ؟
▫️پنیر سفت : اگه تا ۲ و نیم سانت اطراف و زیر ناحیه کپک زده پنیرهای سفت رو جدا کنید ، میتونید قسمتهای باقیمونده رو مصرف کنید .
▫️پنیر نرم : اگه تو پنیر خامهای یا همه انواع خرد شده ، بریده شده و قطعهقطعه ، کپک دیدید ، همهاش رو دور بریزید .
▫️گوشتهای ورقی ، بیکن یا هاتداگ ، خوراک و باقیمانده گوشت و مرغ پخته شده ، پاستا و غلات پخته شده ، ماست و خامهترش ، مربا و ژله . نان وخوراکیهای پختهشده ، کره بادامزمینی ، حبوبات و آجیل ، تو این مواد اگه کپک دیدید ، فورا دور بریزین !
چون کپک قطعا به لایههای زیریشون هم ،
نفوذ کرده است .
+ اگه کپک روی میوهها و سبزیجات نرمی مثل :
خیار، هلو و گوجه دیدید ،
کاملاً دور بریزید .✔️
☑️☑️
👨⚕
#دکترعلی_مکرمی 💉💊🩺
🌷❖═▩◕✿🕯️✿◕▩═❖🌷
❣.•°``°•.¸.•°``°•.❣💜
📚
https://eitaa.com/joinchat/2125201763C9d6e859d22🖌
•.¸ ¸.•
°•.¸¸.•°`
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸·´ ♥️
╭┈────『🌻』
╰┈➤ •🌻•✾• •✾•🌻•
𝗝𝗢𝗜𝗡☞
❤️ ✦⃟░⃟✮.
📙
https://ble.ir/drali_mokarrami19 🖍 ❖️⃟࿐
♡⠀ 〇⠀ ⎙⠀ ⌲
ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ ˢᵃᵛᵉ ˢʰᵃʳᵉ
❆┈•𝑱𝒐𝒊𝒏 𝑷𝒍𝒆𝒔𝒂𝒆•┈❆
❥•✦◍❁♥️⃝⃔⭐∞❁◍✦•❥