15.14M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
رول دارچینی 🥐🥐🥐 مواد لازم: آرد: ۲۵۰ گرم شیر: ۱۲۵ گرم تخم مرغ: ۶۰ گرم شکر: ۴۰ گرم نمک: ۳ گرم مخمر: ۶ گرم کره: ۴۰ گرم 🔸مواد میانی: کره برای ما بین رول شکر قهوه‌ای دارچین 🔹نکات مهم: ➖خمیرگیری مثل فیلم انجام بشه لطفا با دقت ببینید . ➖بعد از خمیرگیری حتما بره یخچال به مدت ۴۰دقیقه ➖استراحت نهاییش هم بستگی به دمای محیط و دمای خمیر داره برای من دو ساعت طول کشید. ➖دمای فر ۱۸۰به مدت تقریبی ۲۰الی۲۵ دقیقه ➖این خمیر چسبناکه اگر سختتونه با خمیر رطوبت بالا کار کنید میتونید ۵۰گرم از مایعات رو کم کنید. ➖به هیچ عنوان ارد اضافه نکنید خمیر نرم و لطیفیه که با با ورز دادن قشنگ جمع میشه . ➖برای مواد میانی کره حتما نرم باشه مواد باید مثل گل نرم باشه. شل نه نرم که روی خمیر قشنگ بخوابه. 🍃⃟꯭░꯭🌱🏴 🍃⃟꯭░꯭🌱@piek_khanewadah