رول دارچینی
🥐🥐🥐
مواد لازم:
آرد: ۲۵۰ گرم
شیر: ۱۲۵ گرم
تخم مرغ: ۶۰ گرم
شکر: ۴۰ گرم
نمک: ۳ گرم
مخمر: ۶ گرم
کره: ۴۰ گرم
🔸مواد میانی:
کره برای ما بین رول
شکر قهوهای
دارچین
🔹نکات مهم:
➖خمیرگیری مثل فیلم انجام بشه لطفا با دقت ببینید .
➖بعد از خمیرگیری حتما بره یخچال به مدت ۴۰دقیقه
➖استراحت نهاییش هم بستگی به دمای محیط و دمای خمیر داره برای من دو ساعت طول کشید.
➖دمای فر ۱۸۰به مدت تقریبی ۲۰الی۲۵ دقیقه
➖این خمیر چسبناکه اگر سختتونه با خمیر رطوبت بالا کار کنید میتونید ۵۰گرم از مایعات رو کم کنید.
➖به هیچ عنوان ارد اضافه نکنید خمیر نرم و لطیفیه که با با ورز دادن قشنگ جمع میشه .
➖برای مواد میانی کره حتما نرم باشه مواد باید مثل گل نرم باشه. شل نه نرم که روی خمیر قشنگ بخوابه.
#شیرینی
🍃⃟꯭░꯭🌱
#پیک_خانواده_برتر🏴
🍃⃟꯭░꯭🌱
@piek_khanewadah