✅ تصاعد بحران در منطقه به نفع کیست؟
🔹پس از وقوع حادثه در سایت نطنز مسئولان کشور برخلاف رویه برخی کشورها در پنهانکاری بلافاصله وقوع حادثه را تایید کرده و عکسهایی از آن منتشر کردند.
🔹پس از اعلام خبر توسط بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی، اظهارنظر درباره علت حادثه به کیوان خسروی سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی واگذار شد که واجد پیام متفاوتی برای مخاطبین داخلی و خارجی بود.
🔹اظهارات سخنگوی شورای امنیت نشان می دهد مسئله در سطح موضوعات مرتبط با امنیت ملی بوده است.
🔹بدلیل حفاظت شدید از این سایت و آفلاین بودن فعالیتهای آن، عملا دو فرضیه نفوذ از خارج از منطقه و حمله سایبری منتفی است.
🔹اظهار خرسندی جان بولتون مشاور اخراجی امنیت ملی کاخ سفید از این حادثه اما سناریوی استخدام جاسوسان داخلی را تقویت میکند.
🔹با توجه به تلاش دولت آمریکا برای تمدید تحریمهای تسلیحاتی ایران شاید بتوان گفت چنین حادثهای به نفع کشورهایی است که به دنبال تنش زایی جدید هستند که میتواند موجب تصاعد بحران شود.
🔹حمله به مراکز هستهای در هیچ کجای دنیا مورد قبول نیست لذا اگر مسجل شود که این اقدام از سوی واشنگتن، تل آویو یا ریاض صورت گرفته، به معنای عبور از خطوط قرمز ایران است و ایران در موارد مشابه نشان داده که عبور از خطوط قرمزش را تحمل نخواهد کرد.
🔹اگر اظهارات وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را به معنای دخالت این رژیم در این خرابکاری تفسیر کنیم، ایران با شکایت به شورای امنیت حق دفاع مشروع خواهد داشت که طبعا این مسئله برای رژیمی که توان مقاومت در برابر گروههای فلسطینی را ندارد به معنای نابودی است.
دکتر غضنفری