سال ۱۹۹۸ نیز آمریکا و انگلیس بمباران شدیدی در عراق انجام داده و دلیل آن را در اختیار داشتن تسلیحات غیرمجاز توسط عراق اعلام کردند.
جنگ افغانستان: پس از وقوع حملات یازده سپتامبر، آمریکا با تشکیل ائتلافی که اینبار هم انگلیس یکی ازاعضای آن بود به افغانستان حمله کرد. هدف ادعایی این حمله نظامی که تا سال ۲۰۲۱ به طول انجامید، مقابله با القاعده و طالبان بود اما در نهایت به کشته شدن ۲۴۳ هزار نفر و بازگشت طالبان به قدرت و خروج نیروهای خارجی از افغانستان منتهی شد. دولت «ترزا می» در فوریه سال ۲۰۱۷ تصمیم گرفت تا به تمامی تحقیقات در مورد جرایم جنگی ارتش این کشور به صورت ناگهانی پایان بخشد
جنگ عراق: دو سال بعد از حمله ائتلاف آمریکایی با همدستی انگلیس به افغانستان، آنها به بار دیگر به بهانه مقابله با سلاحهای غیرمجاز به عراق حمله کردند. این حمله نظامی ویرانگر زمینهساز تفرقههای قومی و مذهبی در عراق و شکلگیری گروههای تروریستی از جمله داعش شد. در طول این جنگ جنایات گستردهای از کشتار غیرنظامیان در رسوایی بلک واتر تا زندان مخوف و شکنجههای زندان ابوغریب تیتر اول رسانههای جهان بود. در این جنگ مرگبار فقط از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۱ حدود نیم میلیون نفر کشته شدند.
بحران سوریه: از زمان شروع ناآرامیها در سوریه در سال ۲۰۱۱ و با تشدید بحران در این کشور، غربیها بهویژه آمریکا و انگلیس و فرانسه، در کنار متحدان عرب خود، از تروریسم در سوریه حمایت کرده و راهبرد فروپاشی دولت سوریه را در پیش گرفتند. «پیتر فورد» که بین سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۶ سفیر انگلیس در دمشق بود، در مصاحبهای در سال ۲۰۱۷ با شبکه «بیبیسی» سیاستهای کشورش را در مورد سوریه در تمامی مراحل «نادرست» خواند و گفت انگلیس با تشویق و حمایت از گروههای شورشی در سوریه گام در مسیری گذاشت که محکوم به شکست بود. وی افزود: این وضعیت به کشته و زخمی شدن صدها هزار غیرنظامی منجر شد و این قابل پیشبینی بود. اخیراً پایگاه خبری «دیلی ماوریک» گزارش داد لندن حداقل ۳۵۰ میلیون پوند برای تبلیغ نیروهای مخالف و پروژهها در مناطق تحت کنترل شورشیان در سوریه هزینه کرده است.
حمایت مالی و تسلیحاتی از دولت نامشروع یمن: از آغاز حملات ائتلاف سعودی-اماراتی به یمن در تاریخ ششم فروردین ماه ۱۳۹۴، لندن در حال ارائه انواع حمایتهای تسلیحاتی، لجستکی و اطلاعاتی به ائتلاف متجاوز بوده است. به همین دلیل سازمان ملل متحد، انگلیس، ایالات متحده و فرانسه را در جنایات جنگی در یمن شریک خوانده است. عربستان سعودی و امارات عربی متحده، طرفهای اصلی ائتلافی که مردم یمن را سالها هدف بمباران قرار دادهاند، از بزرگترین خریداران تسلیحات انگلیس، آمریکا و فرانسه هستند. اساس تحقیقات «کارزار علیه تجارت اسلحه» (CAAT)، «بیاِیئی سیستمز» (BAE Systems) شرکت صنایع نظامی و هوافضایی بریتانیایی از سال ۲۰۱۵ تاکنون ۱۷.۶ میلیارد پوند تسلیحات و خدمات نظامی به دیکتاتوری سعودی فروخته و دارای ۶۷۰۰ کارمند در عربستان سعودی است